NBA-profil missede frikast med vilje -  skaffede tilskuerne gratis kylling

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
NBA-profil missede frikast med vilje - skaffede tilskuerne gratis kylling
Boban Marjanovic udødeliggjorde sig selv hos Clippers' fans.
Boban Marjanovic udødeliggjorde sig selv hos Clippers' fans.Profimedia
Den serbiske NBA-profil Boban Marjanovic fik mange nye venner på den sidste dag i den ordinære sæson. Houston Rockets-centeren brændte med vilje et frikast - og gav dermed Los Angeles Clippers' fans et gratis måltid som resultat.

Gratis kyllingesandwiches

Houston Rockets kunne fejre en forholdsvis nem 116:105-sejr over Los Angeles Clippers på den sidste kampdag i den regulære sæson. Boban Marjanovic missede bevidst et frikast i slutfasen af det ret ubetydelige opgør. Marjanovic betragtes normalt som en enormt stærk skytte, hvor 76,4 procent af hans NBA-frikast lander i kurven.

Før hans andet forsøg søndag aften (lokal tid) havde Clippers' fans højlydt opfordret til at støtte den tidligere publikumsfavorit. Den serbiske center var nemlig på kontrakt hos californierne mellem 2018 og 2019. Marjanovic gjorde derfor også publikum en tjeneste.

Årsagen til den atypiske afbrænder: Med lidt under fem minutter tilbage af kampen var Rockets stort set ude af kampen om sejren, og Clippers kørte samtidig en reklamekampagne på skærmen i hallen. Hvis en modspiller missede to frikast i træk, var der gratis kyllingesandwiches til publikum.

Marjanovic' usædvanlige træk blev også værdsat på amerikansk tv.

"Han er en mand af folket," råbte de to kommentatorer flere gange og kunne ikke helt undertrykke en latter.

Læs om kampen her: LA Clippers vs. Houston Rockets