NBA-Roundup: Antetokounmpo skadet for Bucks, Warriors nedlægger Lakers

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
NBA-Roundup: Antetokounmpo skadet for Bucks, Warriors nedlægger Lakers
Antetokounmpo bliver skadet for Bucks
Antetokounmpo bliver skadet for BucksAFP
Giannis Antetokounmpo pådrog sig en lægskade, da Milwaukee Bucks tirsdag besejrede Boston Celtics, mens Golden State Warriors vandt over Los Angeles Lakers i det afgørende sværvægtsopgør.

Den tidligere NBA Most Valuable Player Antetokounmpo faldt sammen på banen i en solohændelse i tredje quarter af Bucks' 104-91 sejr over Boston efter at have spillet ind til holdkammeraten Damian Lillard.

Antetokounmpo, som gik glip af flere kampe i sidste måned med en skade, humpede fra banen med tydeligt ubehag og vendte ikke tilbage til kampen i Milwaukees Fiserv Forum.

Bucks sagde, at Antetokounmpo havde fået en forstrækning i venstre læg og ville få en MR-scanning for at vurdere skaden.

"De tjekker ham nu," sagde en nedtrykt Milwaukee-træner Doc Rivers, da han blev spurgt om Antetokounmpos skade efter sejren.

På spørgsmålet om, hvor stor bekymring der var for Antetokounmpos skade, svarede Rivers: "Godt spørgsmål. Høj, det vil jeg sige. Han er Giannis."

"Jeg tror, at alle har det på samme måde som mig lige nu. Så vi må bare håbe på det bedste."

Enhver alvorlig skade til Antetokounmpo ville være et brutalt slag mod Bucks' håb om at nå langt i slutspillet.

Den græske stjerne havde scoret 15 point med otte rebounds og syv assists, før han forlod tirsdagens kamp.

Skaden overskyggede det, der var en opmuntrende sejr for Bucks over de førende i Eastern Conference, som allerede er sikre på en topplacering i hele postseason.

Celtics førte kortvarigt i det første quarter, men blev derefter trykket tilbage af et Milwaukee-hold, der førte med 24 point i det andet quarter.

Bucks bevarede en tocifret føring i resten af kampen, hvor Patrick Beverley førte an i Milwaukees scoringer med 20 point.

Bostons træner, Joe Mazzulla, tog positive ting med fra sit holds nederlag, mens de forbereder sig på udfordringerne i slutspillet.

"Det er godt for os at være i en masse forskellige situationer," sagde Mazzulla. "Det var første gang, at kampen ikke gik vores vej, siden jeg ikke kan huske hvornår ... det er en god situation for os, fordi vi ikke har set det i et stykke tid."

Warriors' tre på stribe

Golden State Warriors kastede sig ud i en byge af tre-pointere for at overrumple de undertippede Lakers med 134-120 på udebane.

Warriors satte 26 tre-pointere på 41 forsøg, og Stephen Curry lavede en perfekt 6-af-6 fra lang afstand i en 23-points kamp.

Klay Thompson tilføjede fem tre-pointere, mens selv Draymond Green slog sig løs med fem treere mod et Lakers-hold, der manglede den skadede Anthony Davis.

LeBron James var topscorer for Lakers med 33 point, mens Austin Reaves lavede 22 og Rui Hachimura 20.

I Western Conference blev Phoenix Suns skubbet ud af de automatiske playoff-pladser og ned på syvendepladsen efter et 105-92 nederlag på hjemmebane til Los Angeles Clippers.

New Orleans Pelicans overhalede Suns og indtog sjettepladsen i vest efter deres 110-100 sejr over Portland Trail Blazers.

Philadelphia 76ers' opblomstring efter Joel Embiids tilbagevenden fra skade fortsatte, da de hentede den sjette sejr i træk med en 120-102 sejr over Detroit Pistons.

Den regerende MVP Embiid sluttede med 37 point, 11 rebounds og otte assists, så Sixers nu ligger på 45-35, lige efter Indiana Pacers (46-34), der ligger på sjettepladsen.

Begge hold har to kampe tilbage i den ordinære sæson.

Sixers-træner Nick Nurse sagde, at Embiid stadig arbejdede sig tilbage til fuld form.

"Jeg tror, at han stadig skal arbejde lidt med det," sagde Nurse.

"Men vi er ved at være der. Vi arbejder ham langsomt op ad stigen, bare en lille smule mere for hver kamp."

I Charlotte scorede Luka Doncic en 39-points triple-double, da Dallas Mavericks' gode stime fortsatte med en 130-104 sejr over Hornets.

Mavericks forbedrede sig til 49-30 og forbliver på femtepladsen i Western Conference.

Daniel Gafford lavede 26 point for Mavs, mens Kyrie Irving tilføjede 18, da Dallas sejrede.