NBA playoffs: LeBron fører an for blomstrende Lakers, men Bucks går ind som favoritter

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
NBA playoffs: LeBron fører an for blomstrende Lakers, men Bucks går ind som favoritter
LeBron James har været forrygende siden han kom tilbage fra skade.
LeBron James har været forrygende siden han kom tilbage fra skade. HARRY HOW/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
LeBron James (38) vendte tilbage fra en skade i tide til at styrke Los Angeles Lakers' håb om at vinde NBA-mesterskabet, mens Giannis Antetokounmpo (28) og Milwaukee Bucks går ind i slutspillet som favoritter til at vinde deres anden titel på to år.

LeBron James vendte tilbage til Lakers for 19 dage siden efter en måneds fravær på grund af en skade i foden og hjalp holdet med at sikre en plads i slutspillet, som tidligere på året virkede helt uopnåelig.

Ved at vinde den Western Conferences syvende seedning har Lakers optjent retten til at møde den Ja Morant og de 2. seedede Memphis Grizzlies i en første runde.

Morant er en af ligaens dygtigste unge stjerner og kan sagtens skabe problemer for Lakers' Anthony Davis.

Golden State Warriors, der vandt sin fjerde NBA-titel på otte år i 2022, åbner deres playoff-spil lørdag mod Sacramento Kings.

Kings, der er tilbage i slutspillet efter en 16 år lang periode uden, hvilket er den længste i NBA's historie.

Western Conferences topseedede hold Denver Nuggets skal møde vinderen af kampen mellem Oklahoma City Thunder og Minnesota Timberwolves som spilles fredag.

Et andet hold at holde øje med bliver Phoenix Suns, som blev endnu bedre, da de fik tilknyttet Kevin Durant (34), og er gået otte kampe og tabt nul i de opgør, som Durant har spillet. Phoenix møder Los Angeles Clippers i første runde.

Bucks fra den Eastern Conference har været det bedste hold i NBA og kan dermed nyde godt af en hjemmebanefordel i hele slutspillet, som begynder på søndag mod enten Chicago Bulls eller Miami Heat.

Den dobbelte MVP i NBA Giannis Antetokounmpo forventes at spille en fremtrædende rolle for et dominerende Milwaukee-hold, der, når de er på toppen, er svære at se blive elimineret i de tidlige slutspilsrunder.

Boston Celtics har de næstbedste chancer af alle østlige hold i NBA-conference for at vinde titlen og begynder deres slutspilsrejse på lørdag mod Atlanta Hawks.

Jayson Tatum (25) og Jaylen Brown (26) har domineret hele sæsonen for et Celtics-hold, der kan prale af masser af playoff-erfaring og måske et af de hold med mest dybde i spillertruppen.