NBA Round-up: Giannis Antetokounmpo skadet, mens Bucks vinder 12. sejr i træk

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NBA Round-up: Giannis Antetokounmpo skadet, mens Bucks vinder 12. sejr i træk

NBA Round-up: Giannis Antetokounmpo skadet, mens Bucks vinder 12. sejr i træk
NBA Round-up: Giannis Antetokounmpo skadet, mens Bucks vinder 12. sejr i trækGetty Images via AFP
Giannis Antetokounmpo fik torsdag noget af en forskrækkelse da Milwaukee Bucks vandt 112-100 over Chicago Bulls og dermed vandt sin sejr nr. 12 i træk.

Bucks-superstjernen Antetokounmpo forlod kampen i Chicago i andet quarter kort efter et voldsomt sammenstød med en stolpe, da han jagtede en blokering.

En første skadesrapport fra Bucks sagde, at Antetokounmpo havde fået et forstuvet højre håndled. Skaden skete i den sidste runde af NBA's regulære sæson inden denne uges All-Star-weekend.

Antetokounmpo skal være anfører for Eastern Conference-holdet i søndagens All-Star Game mod LeBron James, der står i spidsen for Western Conference-holdet.

En alvorlig skade til Antetokounmpo ville være endnu et hårdt slag for All Star-weekenden midt i sæsonen, som allerede mangler Golden State-superstjernen Steph Curry og Phoenix Suns' Kevin Durant.

Antetokounmpos skade tog glansen fra endnu en flot præstation af Milwaukee, som ligger nummer to i Eastern Conference efter førende Boston med en statistik på 42-17.

Med Antetokounmpos tidlige exit blev det overladt til Milwaukees Brook Lopez at stå for den offensive fremdrift for Bucks.

Lopez sluttede med 33 point, syv rebounds og to assists, mens Jevon Carter imponerede med 22 point, seks rebounds og seks assists.

Nederlaget var dog endnu et tilbageslag for Chicago. Bulls har nu tabt seks kampe i træk og er faldet uden for play-in-pladserne i Eastern Conference med 26-33.

Bulls' offensiv haltede grundet DeMar DeRozans skadesfravær. DeRozan missede onsdagens kamp mod Indiana Pacers med en lårskade.

Det er uvist, om DeRozan bliver klar til at spille i All-Star-kampen, hvor han er blandt reserverne i Eastern Conference.

I DeRozans fravær førte Nikola Vucevic Chicagos scoring an med 22 point og 16 rebounds, mens Zach LaVine sluttede med 18 point.

I torsdagens anden tidlige kamp iscenesatte Washington Wizards et dramatisk comeback og slog Minnesota Timberwolves 114-106 på udebane.

Wizards' Bradley Beal scorede 30 point for tredje gang i fire kampe og sluttede med 35 point, seks rebounds og fem assists.

Timberwolves førte med 20 point i første quarter og så ud til at være på vej mod sejren efter at have ført med 18 point med lidt over to minutter tilbage af tredje quarter.

Men Washington vandt fjerde quarter med 38-19 , hvilket bragte dem i spidsen for første gang og til slut også gav dem sejren.

Anthony Edwards var den bedste i Minnesota-offensiven med 34 point, mens Kyle Anderson lagde 18 point til og Rudy Gobert 17 point.

I den sene kamp slog Los Angeles Clippers Phoenix Suns med 116-107, og Phoenix-guarden Chris Paul overhalede Michael Jordan på tredjepladsen på NBA's liste over steals gennem tiderne.

Paul har nu 2515 steals og har i gennemsnit 2,1 steals pr. kamp i løbet af sin 18-årige NBA-karriere.