Bakken gør rent bord i finaleserie og sikrer syv på stribe med 87-66 over Næstved

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Bakken gør rent bord i finaleserie og sikrer syv på stribe med 87-66 over Næstved
Opdateret
Bakken er aldeles suveræne i dansk basket.
Bakken er aldeles suveræne i dansk basket.
Basketligaen.dk
For syvende sæson i træk er Bakken Bears dansk mester i basketball.

Aarhusianerne sikrede DM-titlen i første forsøg, da mandagens udekamp mod Team FOG Næstved blev vundet med 87-66. Dermed har Bakken gjort rent bord i finaleserien, som er blevet vundet med 4-0 i kampe.

Med deltagelsen i finaleserien for 21. sæson i træk har Bakken Bears en stor erfaring i at spille afgørende kampe om medaljer, og det var kommet til udtryk i finaleseriens første tre kampe, der alle blev vundet ganske sikkert.

Den første halvdel af mandagens finale var tæt. Midtvejs i opgøret var stillingen 39-39, men i de resterende 20 minutter var forskellen enorm.

Sejren blev grundlagt i tredje periode, som Bakken vandt med 15 point, og føringen blev udbygget yderligere i fjerde periode.

Bakken Bears har ellers haft en uvant bumlet sæson, hvor holdet var længe om at komme i omdrejninger.

Til sidst lykkedes det dog at tage førstepladsen i grundspillet, selv om det var med samme antal point som Næstved og Randers.

I semifinaleserien blev det til en 3-0-sejr over Horsens, og i finalen tog aarhusianerne altså også lutter sejre.

Selv om Næstved må nøjes med sølvet, kan holdet glæde sig over sit bedste sæsonresultat, for det er første gang, at klubben har været i DM-finalen. Fire gange tidligere har sydsjællænderne taget bronze.

Kampstatistik
Flashscore