Bakken Bears lægger fra land med sejr i DM-finaleserie

Bakken Bears lægger fra land med sejr i DM-finaleserieProfimedia
Bakken Bears fik torsdag en god start i jagten på klubbens 20. danske mesterskab.

I den første DM-finale mod Team FOG Næstved blev det således til en sejr på 90-72. Det eneste tidspunkt i kampen, hvor Bakken ikke var foran, var ved 0-0, og da Næstved udlignede til 3-3.

Derfra tog Aarhus-holdet, der var på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen, fat. Det betyder, at Bakken nu fører 1-0 i kampe i finaleserien, hvor der spilles bedst af syv kampe. Bakken skal altså vinde tre mere for at kunne kalde sig mester.

Hjemmeholdet sluttede første periode med en føring på 11 point. I anden periode fik Næstved flere gange reduceret aarhusianernes føring til tre point, men tættere på kom gæsterne ikke.

Efter en flot start på tredje periode kom Bakkens føring op på 20 point. Derfra var Bakkens føring aldrig på mindre end et tocifret antal point.

Det er 21. sæson i træk, at Bakken Bears er med i DM-finaleserien. Vinder holdet i år, vil det være syvende gang i træk.