Verstappen dysser exitrygter ned og sværger troskab

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Verstappen dysser exitrygter ned og sværger troskab
Verstappen dysser exitrygter ned og sværger troskab
Verstappen dysser exitrygter ned og sværger troskabProfimedia
I forbindelse med Saudi-Arabiens grandprix for to uger siden lod Max Verstappen forstå, at det var væsentligt for hans fremtid hos Red Bull, at hans mangeårige mentor Helmut Marko forblev på holdet.

Det skete efter rygter om, at Marko var involveret i det læk, som har ført til krænkelsessagen for teamchef Christian Horner, og at 80-årige Marko kunne være på vej ud.

Lynhurtigt kom der rygter om, at Verstappen trods en kontrakt til 2024 kunne forlade Red Bull efter sæsonen. Men det er ikke tilfældet, siger den trefoldige verdensmester nu forud weekendens grandprix i Melbourne.

Adspurgt om han agter han fuldføre sin kontrakt, svarer Verstappen ifølge AFP:

"Selvfølgelig. Det har været intentionen, siden jeg skrev under. Det ville være en fantastisk historie for mig at være her kontrakten ud, for det ville betyde, at jeg har været en del af én familie, ét hold."

Den 26-årige hollænder har vundet VM de seneste tre år og har indledt indeværende sæson med sejre i de to første løb.

Red Bull har vadet i succes de seneste år, og uden at nævne navne slår Verstappen fast, at Red Bull bør bevare holdet og staben intakt.

"Jeg føler, at vi alle på holdet vil det samme. Vi ønsker alle at præstere på banen, det er det, vi som hold har fokus på", lyder det fra hollænderen.

"Når man har et succesfuldt hold og en stærk gruppe mennesker på de centrale poster, så er det vigtigt at holde fast i dem, holde dem glade og i de samme roller."

Fredag køres der første træning i Melbourne. Lørdag er der kvalifikation, mens løbet køres søndag.

Verstappen debuterede i en alder af bare 17 år i Formel 1.