Lewis Hamilton: Mercedes-bilen er den bedste i årevis

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Lewis Hamilton: Mercedes-bilen er den bedste i årevis
Hamilton i pitten
Hamilton i pittenReuters
Lewis Hamilton siger, at hans Mercedes Formel 1-bil er den bedste i mere end tre år på trods af en middelmådig kvalifikation til Japans Grand Prix lørdag, som blev domineret af rivalerne fra Red Bull.

Den syvdobbelte verdensmester Hamilton, som forlader Sølvpilene til fordel for Ferrari i slutningen af sæsonen, har været frustreret over problemer med pålideligheden de seneste år og udgik af det seneste løb i Melbourne efter en motorfejl.

"Det har været nat og dag i weekenden indtil videre, bare med hensyn til hvor godt jeg har følt mig tilpas i bilen," sagde Hamilton, der kvalificerede sig som nummer syv, 0,569 sekunder efter Max Verstappen, der satte tempoet.

"Bilen har været meget rarere at køre i denne weekend, og især på en bane som denne, hvor man har brug for en god balance, har den ikke føltes rarere i de sidste tre år," sagde han.

Hamilton efter kvalifikationen
Hamilton efter kvalifikationenReuters

Hamilton udkvalificerede også sin holdkammerat George Russell for første gang i denne sæson, hvor Russell sluttede på niendepladsen.

Men briten, som vandt seks af sine syv verdensmesterskaber med Mercedes, det seneste i 2020, sagde også, at de har brug for mere præstation for at konkurrere med Red Bull, som har domineret sporten i de seneste år.

"Det har været rigtig, rigtig svært at få setuppet rigtigt, og det har været så langt ude hver gang. Nogle steder føltes det bare, som om vi ikke kunne gøre noget," sagde Hamilton.

"I denne weekend er bilen meget mere på plads, så jeg håber, at det fortsætter i de følgende løb, og så skal vi bare tilføje performance."