Gode minder og lav hastighed skal give Magnussen succes

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Gode minder og lav hastighed skal give Magnussen succes
Gode minder og lav hastighed skal give Magnussen succes
Gode minder og lav hastighed skal give Magnussen succesPhoto by Toshifumi KITAMURA / AFP
Formel 1-feltet er nået til Shanghai og sæsonens femte grandprixweekend. En weekend, hvor Kevin Magnussen ser gode chancer for at levere en god præstation.

"Jeg har scoret point på Shanghai International nogle gange, og det bliver ekstra interessant i år, efter at banen har været væk fra kalenderen i et par år", siger den danske Haas-kører i en pressemeddelelse fra holdet.

Der blev senest kørt Formel 1 på banen i Shanghai i 2019. Her blevet Magnussen nummer 13. Men de to foregående år hentede han point med henholdsvis en ottendeplads og en tiendeplads.

I indeværende sæson er det blevet til et enkelt point for danskeren med en tiendeplads i Australien i det tredje løb. Derudover er det blevet til to 12.-pladser og senest en 13.-plads.

Weekenden i Shanghai byder desuden på årets første sprintløb, hvor der også kan hentes point. Det er dog mere banens konstruktion, som giver Magnussen tro på, at der kan være point i vente for ham og Haas.

"Banen har nogle lavhastighedshjørner, som forhåbentlig er til vores fordel, og banen har nogle gode muligheder for overhaling", lyder det fra Magnussen.

"Jeg har det godt med bilen i øjeblikket, så jeg håber, at vi kan få et godt løb".

Den forsvarende verdensmester, Red Bulls Max Verstappen, har vundet tre af sæsonens første fire løb. Ferraris Carlos Sainz vandt i Australien, hvor Verstappen udgik.