Norge vil ikke lægge fingre imellem mod Danmark - Semifinalegys under opsejling

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Norge vil ikke lægge fingre imellem mod Danmark - Semifinalegys under opsejling
Nora Mørk har ikke tænkt sig at give Danmark og sin daglige træner Jesper Jensen noget snor. Kampen skal vindes, siger hun.
Nora Mørk har ikke tænkt sig at give Danmark og sin daglige træner Jesper Jensen noget snor. Kampen skal vindes, siger hun.Profimedia
For Danmark kan onsdagens håndboldkamp mod Norge meget vel være afgørende for, om danskerne tager en af billetterne til semifinalerne ved EM.

Omvendt er Norge allerede klar til turneringens næste fase, men det får ikke nordmændene til at spare kræfter mod Danmark, understreger profilen Nora Mørk.

"Vi kommer til at give os 100 procent. Vi ønsker at fortsætte med at spille godt. Vi skal gøre det vanskeligt for dem. For os er det en kamp, hvor alt kan ske. Kampene lever deres eget liv," siger hun ifølge NTB.

Faktisk vil et uafgjort resultat sende begge hold videre med Norge som etter og Danmark toer, men Nora Mørk afviser at spekulere i den slags.

"Vi ønsker at vinde," siger hun.

Kampen i Sloveniens hovedstad, Ljubljana, bliver samtidig et gensyn med træneren fra dagligdagen for Mørk.

Hun er på kontrakt i Team Esbjerg, hvor Danmarks landstræner, Jesper Jensen, er træner ved siden af landsholdsgerningen.

Og hun har respekt for sin chef.

"Ja, han er god taktisk, men det er vi også," siger hun.

Det danske hold har ofte haft problemer med at tøjle Nora Mørk. I 14 kampe mod det danske hold har hun bidraget med 56 mål. Af dem har Norge vundet de 12 og kun tabt 2.

Når Danmark går på banen onsdag klokken 20.30, vil det være fire dage siden, holdet senest var i kamp. Norge spillede - og sejrede - mandag.

Slovenien og Sverige skal begge i aktion forinden. Afhængig af deres resultater kan Danmark være videre til semifinalerne før kampen mod Norge.