Slagen verdensmester erkender Mads Pedersen var stærkest: Jeg troede ikke på min sprint

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Slagen verdensmester erkender Mads Pedersen var stærkest: Jeg troede ikke på min sprint
Slagen verdensmester erkender Mads Pedersen var stærkest: Jeg troede ikke på min sprint
Slagen verdensmester erkender Mads Pedersen var stærkest: Jeg troede ikke på min sprintProfimedia
Mads Pedersen havde sendt Mathieu van der Poel ud i tovene allerede inden søndagens sprintduel i Gent-Wevelgem

Det erkender den hollandske verdensmester.

"Jeg havde ikke nogen stor tro på min sprint, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg led meget i dag."

"På anden passage op ad Kemmelberg satte Mads mig næsten, og til sidst handlede det bare om at holde hjul", siger Alpecin-stjernen ifølge Wielerflits.

Van der Poel var fredag suveræn, da han tog sejren i E3 Saxo Classic, men vinden og forholdene var søndag en barsk udfordring, fastslår han.

"Jeg havde fredagens løb i benene, men Mads kørte også det løb, så det er ingen undskyldning. Den stærkeste rytter vandt", siger van der Poel.

Mads Pedersen fremhæver i sit vinderinterview holdkammeraterne på Trek for et perfekt udført stykke arbejde.

Til slut skulle han selv gøre arbejdet færdig og var tvunget til at åbne op, da van der Poel havde sin lynhurtige holdkammerat Jasper Philipsen siddende i den jagtende forfølgergruppe.

"Det var et sats. Jeg lagde mig forrest, for han ville være tilfreds, hvis feltet med Philipsen var kommet tilbage. Jeg var nødt til at holde tempoet højt og stole på min sprint", siger Mads Pedersen.

Mads Pedersen blev nummer 4 i Milano-Sanremo og nummer 11 i E3 Saxo Classic, men selv om selvtilliden er høj, er han i tvivl om sin favoritstatus i Flandern Rundt om en uge.

"Det ved jeg ikke. Flandern Rundt er et andet løb. Det her løb passer mig bedre end Flandern, men min form er god. Jeg var glad allerede efter E3 Saxo Classic, og nu vandt jeg så her. Jeg har helt sikkert selvtillid", siger Trek-danskeren

Mads Pedersen har vundet Gent-Wevelgem to gange i sin karriere.

Første gang var i 2020, hvor han i en efterårsudgave af løbet kom blæsende bagfra og henviste Florian Senechal og Matteo Trentin til henholdsvis anden- og tredjepladsen.