Odense forlænger Frederikshavns pinsler på isen

Odense forlænger Frederikshavns pinsler på isenFoto: Metal Ligaen
Efter tre nederlag i træk fandt Odense Bulldogs mandag tilbage på sejrssporet, da holdet ude slog bundproppen Frederikshavn White Hawks 5-3.

Dermed er fynboerne toer i Metal Ligaen og er kun overgået af Aalborg Pirates, der har 29 point efter 11 kampe. Odense har 20 point efter 10 kampe.

Frederikshavn er omvendt isoleret på sidstepladsen efter 11 kampe uden sejr. Holdet har dog tre point fra tre nederlag i overtid.

Mandag var klasseforskellen langt fra udtalt. Odense dominerede godt nok spillemæssigt, men det tog mere end 25 minutter, inden holdet fik skudt hul på værterne.

Og det krævede en fem mod tre-situation, hvor Harijs Brants bankede pucken i nettet, at bringe sig foran 1-0.

Sebastian Ehlers øgede til 2-0 i en ny powerplay-situationen, inden Pontus Englund reducerede godt midtvejs i anden periode.

To hurtige Odense-scoringer i tredje periode lignede afgørelsen, men Frederikshavn hankede op i sig selv, fik reduceret to gange til 3-4 og pressede på for mere, inden Joakim Thelin slutteligt lukkede kampen i tomt net.