Syv danske scoringer hjælper SC Magdeburg på randen af det tyske mesterskab

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Syv danske scoringer hjælper SC Magdeburg på randen af det tyske mesterskab

Sergey Hernandez Ferrer.
Sergey Hernandez Ferrer.Profimedia
SC Magdeburgs håndboldhold tog det næste skridt mod mesterskabet med et fyrværkeri i angrebet. Det yderst effektive hold under træner Bennet Wiegert udklassede det allerede nedrykkede HBW Balingen-Weilstetten med 43-29.,

En sejr over SC DHfK Leipzig på søndag, vil dermed give Magdeburg den første matchbold til den tredje Bundesliga-triumf efter 2001 og 2022. Klubben vandt ti mesterskabstitler i DDR.

Islændingen Omar Ingi Magnusson (ti mål) var den bedste målscorer for Magdeburg, som næsten ikke havde nogen svagheder i opgøret. Wiegerts hold brændte blot deres første skud kort før pausen. Ikke siden sejren på 43-28 over HSV Hamburg, har Magdeburg scoret så mange mål som torsdag aften.

Magdeburgs danskere lavdet samlet syv scoringer, fordelt på fire til Magnus Saugstrup og tre til Michael Damgaard

Kampens centrum: SC Magdeburg vs. HBW Balingen-Weilstetten

Holdet fra Sachsen-Anhalt har de bedste chancer for at vinde den historiske treble i år: Den tætte duel med Füchse Berlin på andenpladsen i Bundesligaen er potentielt afgjort, Magdeburg har allerede vundet DHB Pokalen - og de forsvarende mestre har igen kvalificeret sig til Final Four i Champions League den 8. og 9. juni i Köln.

Modstanderen i semifinalen er Aalborg Håndbold. I finalen venter FC Barcelona eller THW Kiel.