Rundens Hold i Champions League: Joao Felix i topform - Israelsk keeper holdt City i skak

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Rundens Hold i Champions League: Joao Felix i topform - Israelsk keeper holdt City i skak
Opdateret
Rundens hold i Champions League byder blandt andet på en Joao Felix i storform
Rundens hold i Champions League byder blandt andet på en Joao Felix i storform
Profimedia
Det er tid til den første version af Rundens Hold i denne udgave af Champions League. Flashscore præsenterer således de elleve bedste spillere fra 1. kampdag i UEFA Champions League 2023/24. Udvælgelsen er baseret på vores interne rating-system, som tager højde for individuelle kampstatistikker såsom mål, skud på mål, vellykkede afleveringer, vundne dueller eller vellykkede tacklinger.

Så sent som i sommer skiftede den israelske landsholdsmålmand Omri Glazer fra Hapoel Beer Sheva til Røde Stjerne Beograd.

I den svære udekamp mod de forsvarende Champions League-vindere fra Manchester City viste han sit nye hold, hvad han er i stand til: På trods af en xG-værdi på hele 4,64 var The Citizens kun i stand til at passere Glazer tre gange.

Ved 2-1-målet til City fejlbedømte han godt nok gevaldigt og boksede bolden ind i sit eget mål - men i lyset af 13 sensationelle redninger og at han fik gjort målmaskinen Erling Haaland tiltagende desperat undervejs, er det absolut tilgiveligt. Den slags præstationer kan sikre klubskifter til større adresser.

Haaland blev derimod tirsdag overstrålet af sin angrebsmakker Julian Alvarez. Med to mål drønede argentineren ind på rundens hold i svævende stil, og det samme gjorde hans pasningssikre holdkammerater på midtbanen, Rodri og Matheus Nunes.

Omri Glazer var i store dele af kampen en mur mod Manchester City.
AFP

Det samme gælder Joao Felix. Det tidligere supertalent fra Portugal har vist sit værd i FC Barcelona-trøjen og scorede to gange i deres 5-0-sejr over Royal Antwerp. Han var også Barcas bedste mand i 5-0-sejren over Betis Sevilla i LaLiga-weekenden.

"Jeg tror, Joao Felix nyder at spille lige nu. Jeg kan se, at han er glad. Nøglen er på den ene side hans naturlige talent, som man ikke kan træne. Og på den anden side den flid og dedikation, hvormed han arbejder med sig selv," forklarer hans træner Xavi Hernandez.

På fløjene finder vi to ret ukendte navne. Galeno var den bedste mand i Portos 3-1-sejr over Shakhtar Donetsk, hvor han scorede to mål og lavede en assist. Calvin Stengs kom til de hollandske mestre Feyenoord efter en relativt mislykket periode i Nice.

Han scorede kampens første mål lige før pausen i en 2-0-sejr over Celtic. Han lagde også op til fire andre afslutninger på mål, herunder det sidste mål.

Galeno sikrede næsten egenhændigt Portos åbningssejr.
AFP

To tyske landsholdsspillere er også med i Top XI. Benjamin Henrichs fra RB Leipzig fortsatte sin fremragende form fra Bundesligaen og overbeviste med sin løbestyrke og offensive drive. Antonio Rüdiger fra Real Madrid udgør det centrale forsvar i opstillingen sammen med PSG-kaptajn Marquinhos. Hans holdkammerat Achraf Hakimi er dertil også en del af de fire bagerste.

Rundens hold for 1. kampdag i UEFA Champions League 2023/24:

Rundens hold efter 1. spillerunde
Flashscore