Overrasket Magnussen ser gode muligheder på svær bane

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Overrasket Magnussen ser gode muligheder på svær bane
Kevin Magnussen havde en forrygende lørdag.
Kevin Magnussen havde en forrygende lørdag.
AFP
Der har ikke været meget at smile over for Kevin Magnussen i denne sæson, men lørdag spredte smilet sig fra øre til øre.

Efter en lang periode uden positive resultater satte den danske racerkører sjettebedste tid i kvalifikationen til Singapores grandprix.

"Det er en kæmpe overraskelse. Efter træningerne havde vi selvfølgelig en idé om, at det ville se fint ud, men sjettepladsen var ikke lige i vores beregninger," siger Kevin Magnussen til Viaplay.

Danskeren var sågar bedre end sin teamkammerat, Nico Hülkenberg, i kvalifikationen. Det var inden lørdag kun sket tre gange i 14 forsøg.

Søndag starter Kevin Magnussen foran blandt andre verdensmester Max Verstappen, som klokkede i det i sin kvalifikation.

Derfor bliver der pres på bagfra, når grandprixet bliver skudt i gang. Men Kevin Magnussen har gode forudsætninger, mener han selv.

"Det er ikke hver dag, vi får muligheden for at starte så langt fremme på en bane, hvor det er så svært at overhale, som det er på den her."

"Det kunne ikke have været på en bedre bane. Monaco er den eneste, der er sværere," siger Kevin Magnussen.

Lørdagens sjetteplads er Kevin Magnussens bedste kvalifikationsresultat, siden han i begyndelsen af maj kørte sin racer ind som nummer fire i Miami.