Magnussen igen tidligt færdig i Formel 1-kvalifikation i Holland

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Magnussen igen tidligt færdig i Formel 1-kvalifikation i Holland
Magnussen sluttede som nummer 18.
Magnussen sluttede som nummer 18.
Stephanie Lecocq/Reuters/Ritzau Scanpix
For fjerde gang i de seneste fem kvalifikationer gik Kevin Magnussen ikke videre fra første kvalifikationsrunde, da startplaceringerne til søndagens Formel 1-grandprix i Holland lørdag skulle fordeles.

Magnussen sluttede som nummer 18 i kvalifikationen og har dermed lange udsigter til VM-point søndag.

Denne weekends grandprix er det første efter sommerpausen i Formel 1, men det lader altså ikke til, at Haas-holdet har fundet ret meget mere fart i Magnussens bil den seneste måneds tid.

Hans tyske kollega, Nico Hülkenberg, klarede modsat Magnussen det første cut i kvalifikationen og kommer dermed - som det har været tilfældet i de fleste løb i år - til at starte foran danskeren søndag.

Kevin Magnussen fik en skidt optakt til kvalifikationen. I formiddagens træning kørte han af den regnvåde Zandvoort-bane og ødelagde fronten af sin Haas-ræser efter kun små ti minutter.

Det gik altså heller ikke specielt godt for danskeren lørdag eftermiddag.

På grund af en truende regnbyge kom alle biler hurtigt på banen i første kvalifikationsrunde, Q1. Det gav tæt trafik på den snævre og snoede bane, men betød også, at der hurtigt blev lavet et tørt spor efter regnen tidligere på dagen.

Banen blev hurtigere og hurtigere, så det handlede blandt andet om at have den rette timing. Jo senere i Q1, man kunne få sat en hurtig omgang sammen, jo bedre muligheder var der for at lave en god tid.

Magnussen prøvede og prøvede til sidst at klemme sig videre, men måtte altså sande, at farten ikke var til en plads i Q2.