Trods skuffende 13.plads i F1-åbner er Magnussen fuld af optimisme

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trods skuffende 13.plads i F1-åbner er Magnussen fuld af optimisme
Kevin Magnussen har bestemt ikke tabt modet trods skuffende start på F1-sæsonen
Kevin Magnussen har bestemt ikke tabt modet trods skuffende start på F1-sæsonen
AFP
Der var ikke meget at juble over for Kevin Magnussen efter sæsonens første Formel 1 i Bahrain. Danskeren startede som nummer 17 og sluttede som nummer 13. Det var dog primært på grund af andres uheld og problemer, at Magnussen avancerede.

Men selv om han ikke var i nærheden af top-10 og dermed VM-point, så er Magnussen optimistisk. Blandt andet fordi danskerens holdkammerat, Nico Hülkenberg, modsat Magnussen viste gode takter i lørdagens kvalifikation.

"Det føles som om, vi har noget potentiale i bilen. Det er en lidt speciel start på sæsonen, fordi vi alle sammen ligger så tæt", siger han til TV3+.

"Nicos kvalifikation var rigtig god, så det viser, at der er fart i bilen. Vi har måske et problem i forhold til dækslid, men det her er også en af de hårdeste baner, hvad det angår, så der er grund til at være positiv."

Magnussen startede som den eneste løbet på det hårde dæk. Det tydede på, at der var en plan om, at danskeren skulle køre længere mellem dækskiftene og dermed - ideelt set - spare et pitstop.

Men Magnussen kørte ikke flere omgange inden første pitstop end de fleste andre. Det havde danskeren, der endte med at være i pit lige så mange gange som de fleste andre kørere, efter løbet ingen forklaring på i interviewet med TV3+.

I Magnussens øjne er Haas-raceren svær at blive klog på.

"Den har som sagt noget potentiale. Den er bare lidt svær at finde ud af. Det lærer vi af. Vi har lavet nogle fejl i den her weekend. Vores kvalifikation var helt håbløs, men vi fandt noget af det i løbet igen."

"Hvis jeg havde startet lidt længere fremme og med en måske lidt bedre strategi, havde vi været i spil til point, tror jeg", siger Magnussen til TV3+.

Næste løb er i Saudi-Arabien om to uger.