Tottenham-manager Antonio Conte: Richarlison har ikke haft en god sæson

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tottenham-manager Antonio Conte: Richarlison har ikke haft en god sæson

Richarlison i kampen mod Sheffield United.
Richarlison i kampen mod Sheffield United.OLI SCARFF/AFP
Richarlison har været uforstående over den lille mængde spilletid, og det har Antonio Conte nu reageret på.

Det kører ikke supergodt for Tottenham for tiden. 

London-klubben bliver ved med at smide point i Premier League, de røg ud af FA Cuppen til Sheffield United og i midtugen blev de slået ud af Champions League af italienske AC Milan. 

En af de spillere, der i sommerens transfervindue blev hentet i håbet om at kunne bidrage med en masse må, er brasilianske Richarlison. Angriberen kom til klubben fra Everton, men den karismatiske spiller har endnu ikke slået til for Tottenham.

Indtil videre har Richarlison været involveret i 17 ud af 26 Premier League-kampe i denne sæson, og han har stadig til gode at score i Spurs-trøjen i ligaen. 

Richarlison har givet udtryk for, at han ikke har fået nogen forklaring på de manglende minutter, og at hans sæson ikke har været god indtil videre. Det statement reagerede Tottenham-manager, Antonio Conte, på, da der fredag var pressekonference forud for Tottenhams møde med Nottingham Forest.

"Jeg har set interviewet med Richarlison, og han kristiserer ikke mig. Han sagde, at hans sæson var gået skidt, og han har ret, fordi hans sæson HAR været dårlig", fortalte Conte på pressemødet og fortsatte:

"Han startede rigtig godt hos os, men så fik han en skade i Champions League. Dernæst tog han til VM og fik en ny alvorlig skade." 

Tottenham gav i omegnen af 500 millioner danske kroner for den 25-årige brasilianer, så det er ikke overraskende, at der er mange, der forventer meget af angriberen.