Coupe de France-finalen spilles på trods af brandangreb på busser

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Coupe de France-finalen spilles på trods af brandangreb på busser

Lyon-fans før scenerne blev grimme
Lyon-fans før scenerne blev grimmeAFP
Ved betalingsanlægget i Arras forud for Coupe de France-finalen udbrød der slagsmål mellem Olympique Lyon og PSG's ultras, og der blev sat ild til to busser. Men på trods af spekulationer om en udsættelse vil kampen blive afviklet som planlagt.

Endnu en gang skiller fransk fodbold sig ud på den værst tænkelige måde gennem sammenstødene mellem ultras fra Lyon og Paris Saint-Germain på dagen for pokalfinalen.

Ifølge de første oplysninger, som Le Parisien har indsamlet, gik der ild i mindst to busser, og det kom til sammenstød mellem tilhængerne. Nogle mennesker er muligvis kommet til skade.

Prefecture du Nord meddelte, at der var "afbrydelse af trafikken på motorvej A1 i begge retninger ved betalingsanlægget i Fresnes-les-Montauban."

Ifølge oplysninger indsamlet af L'Equipe "endte to Lyon-busser i et område, der var beregnet til pariserne, hvor der var ventet 18 busser. Ifølge Pas-de-Calais var omkring hundrede mennesker involveret."

Ifølge Paris-klubben, som "beklager og fordømmer denne vold", var det ikke meningen, at de involverede Lyon-busser skulle bruge denne rute, men de rog den for at spare tid.

Omkring tyve personer blev såret, og de blev behandlet af ambulancetjenesten ved ankomsten til stadion.