Schweizerne er fornærmede: Kan Bo Henriksen pludselig snakke tysk?

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Schweizerne er fornærmede: Kan Bo Henriksen pludselig snakke tysk?

Schweizerne er fornærmede: Kan Bo Henriksen pludselig snakke tysk?
Schweizerne er fornærmede: Kan Bo Henriksen pludselig snakke tysk?Profimedia
Schweiziske medier virker til at være godt fornærmede over at Bo Henriksen henvendte sig til pressen på tysk, da han tirsdag blev præsenteret som ny træner i Mainz.

Journalister fra "Blick", "Zürcher Zeitung" og andre schweiziske medier har mens Bo Henriksen bestred trænerposten i FC Zürich været godt frustrerede over at den glade fynbo konsekvent snakkede engelsk selv om han åbenbart godt kan tale tysk, og Zürich befinder sig i det tysk-talende område i Schweiz. 

“Happy Bo” udstrålede masser af positivisme og tro ligesom det vi har lært at kende ham godt for her i landet", skriver Blick således om Bo Henriksens entre ved pressekonferencen tirsdag i Mainz.

"Henriksen gjorde det endda på tysk i begyndelsen af ​​den fyrre minutter lange pressekonference. Noget han aldrig gjorde i dette land. Men senere skiftede han til sit sædvanlige engelsk.", skriver avisen senere. 

Mainz har blot vundet én ligakamp i sæsonen og slet ingen i mere end tre måneder. Derfor blev Jan Siewert, som afløste danske Bo Svensson i starten af november, smidt på porten til fordel for Henriksen.

Holdet er næstsidst i tabellen og har fire point op til den tredjesidsteplads, der giver playoffkampe om en ny sæson i Bundesligaen.

"Vi er bevidste om, at vi er truet af nedrykning. Men vi er ikke bange for det. Vi skal stå sammen, og spillerne skal gøre alt, hvad de kan, hver eneste dag. Så tager jeg skylden, hvis ikke det fungerer", siger Henriksen.

Lørdag debuterer han med en hjemmekamp mod Augsburg, der trænes af Jess Thorup, som Henriksen kuriøst nok spillede sammen med i OB i midten af 1990'erne.

Bo Henriksen vil holde træningerne åbne for offentligheden og satser på at have sat sit præg på holdet til den tid.

"Vi skal nyde fodbold. Vi skal have en fest på lørdag mod Augsburg. Stemningen skal være, at vi er klar til at dø for hinanden."