Manchester United vil angiveligt fyre Ten Hag uanset udfaldet af FA Cup-finalen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United vil angiveligt fyre Ten Hag uanset udfaldet af FA Cup-finalen

Ten Hag kan have udløbet sin tid på Old Trafford
Ten Hag kan have udløbet sin tid på Old TraffordAFP
Manchester United vil angiveligt fyre manager Erik ten Hag (54) uanset udfaldet af FA Cup-finalen.

United møder rivalerne Manchester City på lørdag, men vil ifølge The Guardian skille sig af med hollænderen, selv om De Røde Djævle skulle gå hen og vinde på Wembley.

Det hævdes, at Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Kieran McKenna, danske Thomas Frank og Graham Potter udgør en liste over potentielle afløsere.

United insisterer dog på, at Ten Hags fremtid endnu ikke er afklaret.

Beslutningen om at skille sig af med Ten Hag, som kom til United for to år siden, ville være den største, som medejerne Sir Jim Ratcliffe og INEOS har truffet, siden de overtog kontrollen med fodboldaktiviteterne i december.

Ten Hag har haft en hård anden sæson med United, hvor han sluttede som nummer otte i Premier League og røg ud af Champions League i gruppespillet.

Det betyder, at deres eneste mulighed for at kvalificere sig til europæisk fodbold i næste sæson er at slå de nuværende FA Cup-indehavere fra City på lørdag for at sikre sig en plads i Europa League.

Nedgangen i præstationerne i denne sæson kom efter en lovende første sæson, hvor United blev nummer tre i ligaen og vandt sølvtøj i form af Liga Cuppen.

United sluttede ligasæsonen som nummer otte
United sluttede ligasæsonen som nummer otteFlashscore