Red Bull Teamchef renset for alle anklager om uanstændig opførsel

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Red Bull Teamchef renset for alle anklager om uanstændig opførsel
Christian Horner under sidste uges test i Bahrain
Christian Horner under sidste uges test i BahrainReuters
Oracle Red Bull Racings teamchef Christian Horner vil lede Formel 1-teamet til sæsonstarten på lørdag i Bahrain, efter at han er blevet fundet uskyldig i intern upassende opførsel over for en kvindelig kollega efter en ekstern undersøgelse.

Sagen, som F1-teamet blev gjort opmærksom på tidligere i år, og som dukkede op den 5. februar, er ikke juridisk og vil ikke omfatte en domstol, men Horner var en del af en undersøgelse foretaget af en unavngiven britisk advokat.

Et omfattende dokument, som efter sigende fylder mere end 100 sider, blev sendt til Red Bull GmbH tidligere på ugen, og de har frikendt teamchefen for alle forseelser.

Red Bull GmbH siger i en erklæring: "Den uafhængige undersøgelse af beskyldningerne mod Horner er afsluttet, og Red Bull kan bekræfte, at klagen er blevet afvist. Klageren har ret til at appellere.

"Red Bull er overbevist om, at undersøgelsen har været retfærdig, streng og upartisk. Undersøgelsesrapporten er fortrolig og indeholder private oplysninger om de parter og tredjeparter, der har hjulpet med undersøgelsen, og derfor vil vi ikke kommentere yderligere af respekt for alle involverede. Red Bull vil fortsat stræbe efter at leve op til de højeste standarder på arbejdspladsen."

Horner, som har været hos holdet siden 2004, fløj tilbage til Bahrain onsdag fra Østrig, hvor han skal lede holdet fra torsdag, når 2024-sæsonen går i gang.

Sagen har overskygget Red Bulls forberedelser til den nye sæson en smule, og både medarbejdere og kørere har været meget fåmælte om emnet i løbet af den sidste måned.

Red Bull dominerede 2023, hvor den førende kører Max Verstappen (26) på det nærmeste spadserede sig til mesterskabet og vandt 19 ud af de 22 løb, og Red Bull også hentede deres sjette konstruktørmesterskab.