Sms'er sendt af Red Bull-chef dukker op i forbindelse med anklager om seksuelt misbrug

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Sms'er sendt af Red Bull-chef dukker op i forbindelse med anklager om seksuelt misbrug
Red Bulls teamchef Christian Horner
Red Bulls teamchef Christian HornerAFP
Red Bulls teamchef Christian Horner kan være i endnu større problemer, end man allerede troede, da den anerkendte hollandske publikation De Telegraaf rapporterer, at undersøgelsen af ham vedrører seksuelle forseelser.

De Telegraaf har set WhatsApp-beskeder mellem Horner og den kvinde, der anklagede ham for forseelser i december 2023. På det tidspunkt blev det ikke specificeret, hvilken form for forseelse der var tale om, men det kom senere frem, at det drejede sig om ekstremt kontrollerende adfærd.

De WhatsApp-beskeder, som Horner - gift med den tidligere Spice Girl Geri Halliwell siden 2015 - sendte til kvinden med jævne mellemrum og over en længere periode, var angiveligt af seksuel karakter.

Horner, Red Bulls teamchef siden 2005, forsøgte angiveligt at holde anklageren og hendes juridiske team i ro, før De Telegraafs første rapporter om beskyldningerne den 2. februar, og efter at han blev informeret om undersøgelsen af hans opførsel. Helt konkret skulle Horners advokater have tilbudt et beløb på cirka 5 millioner kroner for at henlægge sagen, men tilbuddet blev ikke accepteret.

Ved lanceringen af Red Bulls 2024-bil torsdag affejede Horner hele hændelsen og spillede den ned som en distraktion, han ikke var dybt bekymret over.

"Undersøgelsen har uundgåeligt været en distraktion, men holdet er stadig en rigtig enhed," sagde han.

"Alle er fokuserede på den kommende sæson. Det har været business as usual her. Støtten har været fantastisk."