Mohamed Daramy håber på VM: Har intet hørt endnu

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mohamed Daramy håber på VM: Har intet hørt endnu

Mohamed Daramy håber på VM, men har intet hørt endnu
Mohamed Daramy håber på VM, men har intet hørt endnuProfimedia
Mohamed Daramy var søndag i hopla, da FC København spillede årets sidste hjemmekamp i Parken med en 3-0-sejr over Lyngby i Superligaen.

Mandag udtager landstræner Kasper Hjulmand sin trup til den kommende VM-slutrunde, og Daramy fortæller, at han håber, han er med blandt de udvalgte.

"Selvfølgelig håber jeg, at jeg kan komme med. Det vil betyde meget, og det er noget, man drømmer om. Der er bud om pladserne, og derfor er der også gode spillere, som ikke kommer med. Jeg ved ikke helt, hvor jeg står. Jeg håber, og så må vi se, hvad der sker."

FCK-profilen fortæller, at der ikke har været kontakt med Hjulmand på det seneste, men han føler, han er berettiget til at komme i betragtning.

"Jeg har ikke snakket med ham (Hjulmand, red.) endnu. Jeg prøver bare at gøre mit bedste og præstere på et højt niveau. Jeg er inde i en god stime lige nu, og jeg tror bestemt, at jeg er inde i overvejelserne", siger Daramy.

Holdkammerat Christian Sørensen er slet ikke i tvivl om, hvorvidt Daramy har gjort sig fortjent til at blive udtaget.

"Jeg synes, han skal udtages. Han har ødelagt Superligaen fuldstændig. Men det er ikke mig, der udtager truppen. Mit råd er dog gratis, så det må landstræneren gerne tage", siger Sørensen.

20-årige Mohamed Daramy er noteret for fire landskampe for Danmark. Han spillede sin seneste landskamp i december 2021, da han startede inde i en VM-kvalifikationskamp mod Færøerne.

/ritzau/