Magnussen tilfreds efter kvalifikation på kryptonitbane: "Vi fik det bedste ud af det"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Magnussen tilfreds efter kvalifikation på kryptonitbane: "Vi fik det bedste ud af det"
Kevin Magnussen er tilfreds efter kvalifikation.
Kevin Magnussen er tilfreds efter kvalifikation.
TOSHIFUMI KITAMURA/AFP
På papiret ligner en 15.-plads blandt 20 biler i kvalifikationen ikke som et stort resultat, men for danske Kevin Magnussen kunne lørdagens Formel 1-kvalifikation ikke være gået meget bedre.

Suzuka-banen i Japan, hvor der køres i denne weekend, er nærmest for Haas-bilen, hvad kryptonit er for Superman.

"Jeg synes, vi fik det bedste ud af det. Vi var to tiendedele fra Q3, og det havde vi ikke regnet med, da vi gik ind til den her weekend. Der troede vi, og det mener vi stadig, at det er en af de værste baner for os, med den bil vi har," siger danskeren til Viaplay.

Han sneg sig videre til Q2 på yderste mandat, mens teamkammerat Nico Hülkenberg, som ellers gennem det meste af sæsonen har været Magnussen overlegen i kvalifikationerne, blev nummer 18 og for anden løbsweekend i træk blev slået af Magnussen.

Den 30-årige Haas-dansker var derfor godt tilfreds med lørdagens præstation.

"Jeg synes, jeg har lavet nogle gode fremskridt med hensyn til min egen kørsel og følelse med bilen. Jeg slog min teamkammerat, på en bane som ellers burde få det allerværste frem i bilen," lyder det fra Magnussen.

Selv om han er meget tilfreds med udfaldet af lørdagen, så gruer han for, hvordan det kommer til at gå under søndagens grandprix.

"Bilen er ikke født til denne bane, og vores dækslid er superhøjt. Det vil ikke undre mig, hvis nogen næsten kan køre igennem på ét stop, og vi nærmest er nødt til at køre med tre stop. Det bliver op ad bakke," forklarer han til Viaplay.

Red Bulls forsvarende verdensmester og suverænt VM-førende i denne sæson, Max Verstappen, kørte sig til en overlegen pole position. Han var mere end et halvt sekund foran de to McLaen-biler på de næste pladser.