Lettet Aalborg-træner efter rodet indsats mod bundprop: Første halvleg var kummerlig

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Lettet Aalborg-træner efter rodet indsats mod bundprop: Første halvleg var kummerlig
Lettet Aalborg-træner: Første halvleg var kummerlig
Lettet Aalborg-træner: Første halvleg var kummerligProfimedia
Aalborg Håndbold var sikret førstepladsen i grundspillet, men var alligevel involveret i et spændende opgør i sidste runde af grundspillet.

Med en del reserver på banen var nordjyderne bagud 4-8 og 10-12 mod bundproppen Lemvig-Thyborøn, men fra 18-18 i anden halvleg gik det stærkt, og Aalborg beseglede med en sikker sejr gæsternes skæbne som nedrykker.

"Det var en kummerlig første halvleg, der var langt fra, hvad vi forventer af hinanden. Det var rart at se en anden udgave af os i anden halvleg", siger en lettet Aalborg-træner Stefan Madsen til TV 2 efter sit holds 35-28-sejr.

Resultaterne i sidste runde sendte Bjerringbro-Silkeborg, Mors-Thy og Ribe-Esbjerg i armene på Aalborg i den ene slutspilsgruppe.

"Jeg tror, alle kampene i slutspillet bliver brag. Mod Mors-Thy er det lokalopgør, BSH kommer uden tvivl med lyn og torden, og Ribe-Esbjerg har vi noget at revanchere mod dernede", siger Stefan Madsen.

Bjerringbro-Silkeborg tabte lørdag 19-21 hos Skanderborg AGF, og dermed åbner holdet slutspillet med en stime på én sejr i fem ligakampe.

"Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvordan puljen ser ud. Vi har ting, vi skal arbejde med", siger en kortfattet og kontant Rasmus Lauge til TV 2 efter lørdagens nederlag.

I den anden gruppe dyster Fredericia, GOG, TMS Ringsted og Skjern om to pladser i semifinalerne.

GOG starter med et point, efter at holdet sneg sig op på tredjepladsen i grundspillet efter en ellers turbulent sæson.

"Jeg ved ikke, om jeg er overrasket, for jeg vidste godt, at vi kunne gøre det. Vi har leveret et godt håndværk og stået sammen som hold", siger GOG-stregspilleren Anders Zachariassen om den forbedrede form til TV 2.

Herrernes slutspil ruller fra 5. april.