Jesper Jensen før storkamp mod Metz: "Det bliver en kamp med voldsom intensitet"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Jesper Jensen før storkamp mod Metz: "Det bliver en kamp med voldsom intensitet"
Jesper Jensen før storkamp mod Metz: "Det bliver en kamp med voldsom intensitet"
Jesper Jensen før storkamp mod Metz: "Det bliver en kamp med voldsom intensitet"
Profimedia
Team Esbjerg og Metz brager sammen i en storkamp i Champions League, hvor de to hold dyster om en topplacering.

Team Esbjerg jagter en plads i blandt de bedste to i Champions League-gruppespillet, som giver direkte adgang til kvartfinalerne i den prestigefulde turnering. Indtil videre er det blevet til en sejr og et nederlag i de første to kampe, og derfor kræver det en sejr over det franske storhold Metz, hvis drømmen om top-2 skal holdes i live.

Det franske hold er efterhånden godt kendt af Team Esbjerg. Sidste år mødte de to hold også hinanden i gruppespillet, hvor det blev til en sejr til hver. Året forinden tørnede de sammen i bronzekampen i Final4, hvor det endte med en fransk sejr.

Metz har også ambitioner om at slutte i toppen af gruppespillet, men har ligesom Esbjerg både tabt og vundet en kamp i de første to runder. Derfor vil det franske hold også være meget opsatte på en sejr. 

 

Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen, forventer da også et meget intenst opgør mellem to hold der har masser af kvalitet.  

”Det bliver en kamp med voldsom intensitet, hvor vi skal lykkes med at spille rigtig godt, hvis vi skal vinde. Metz er et fantastisk hold med et højt bundniveau. Måske det hold med det højeste. De vinder mange kampe, hvor det bliver svært for dem, men så finder de noget frem. Så der er en årsag til, at de har været blandt top to i gruppespillet de seneste par år,” siger Jesper Jensen.

Hvis det danske storhold kan formå at vinde, så vil det være anden gang inden for en uge, at Metz taber til et dansk hold. I sidste weekend tabte de nemlig til Ikast.

Jesper Jensen mener dog, at Metz underpræsterede helt voldsom, og derfor forventer han en noget anden kamp mod franskmændene, som har tre danske spillere i Louise Burgaard, Kristina Jørgensen og Anne Mette Hansen.

”Vi skal virkelig tænke os om i denne kamp. De er taktisk godt indstillet til kampene. Deres træner, Emmanuel Mayonnade, gør det rigtig godt, og de ved præcist, hvad de vil, og de har et fuldstændig fasttømret koncept, hvor de hver især individuelt kan udfolde sig. Og så har de også en dansk landsholdsbagkæde, som vi er relativt godt forberedt på,” siger Jesper Jensen.

Esbjerg har en stor fordel i at være på hjemmebane, hvor de er umanerligt svære at slå. Derudover er den norske stjerne Henny Reistad tilbage fra sin skade og er klar til at spille en rolle på holdet igen. 

Kampen mellem Esbjerg og Metz starter klokken 18, og du kan følge den her.