Profilfattige Team Esbjerg taber Champions League-kamp i Slovenien

Profilfattige Team Esbjerg taber Champions League-kamp i SlovenienProfimedia
Team Esbjergs håndboldkvinder formåede søndag ikke at følge op på sejren i første runde af Champions League-gruppespillet, da det i Slovenien blev til et nederlag på 27-33 mod Krim Ljubljana.

Der var på forhånd lagt op til et tæt opgør, da det var et skaderamt Esbjerg-hold, der var draget til Slovenien.

Foruden den danske landsholdsback Mette Tranborg, der i august pådrog sig en længerevarende korsbåndsskade, måtte Esbjerg også se bort fra den norske topspiller Henny Reistad, der blev skadet i sidste uges Champions League-opgør mod Rapid Bucuresti.

Det er landstræner Jesper Jensens sidste sæson i spidsen for Esbjerg. Derfor er det også sidste mulighed for ham til at føre holdet til en medalje i Europas mest prestigefulde klubturnering efter to fjerdepladser i træk.

Vestjyderne fik en svær start på kampen i Slovenien og kom hurtigt bagud med 1-4.

Undervejs i første halvleg var det Krim, der havde overtaget, og føringen lød på et tidspunkt på fem mål.

Op til pausen fik Jesper Jensens tropper dog bidt sig lidt ind på slovenerne, hvilket betød, at Esbjerg gik til pause bagud 12-15.

Fra anden halvlegs begyndelse fortsatte det vestjyske hold med at æde sig ind på Krim. Med et kvarter igen var Esbjerg også helt oppe og snuse ved stillingen 20-21, men så stoppede medgangen også for gæsterne.

Derfra skruede Krim op for tempoet igen, og i resten af opgøret kunne Esbjerg ikke følge med.

Krims slovenske fløjspiller Tamara Mavsar blev kampens topscorer med seks scoringer, mens danske Michala Møller blev vestjydernes topscorer med fire kasser.