Nr. 1047 i verden formår alligevel at snige sig med i Wimbledon-turnering

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nr. 1047 i verden formår alligevel at snige sig med i Wimbledon-turnering

Nr. 1047 i verden får muligheden for at optræde på Wimbledons berømte græs
Nr. 1047 i verden får muligheden for at optræde på Wimbledons berømte græsProfimedia
Wimbledon har frigivet tilmeldingslisten over de automatisk kvalificerede til turneringen. Her figurerer en lang række af de gængse navne som Novak Djokovic, Jannik Sinner og Carlos Alcaraz, mens den laveste rangerede i turneringen er helt nede som nr. 1047.

Nr. 1047 i verden, den tidligere højt rangerede Pablo Carreno Busta vender stadig tilbage fra en langvarig skadespause, men han har aldrig vundet en kamp i Wimbledon.

Seks spillere deltager i lodtrækningen i herresingle i Wimbledon på en beskyttet rangliste - Denis Shapovalov, Dominic Stricker, Rafael Nadal, Kei Nishikori, Soonwoo Kwon og Carreno Busta.

De særlige ranglister giver spillere, der har været ude af spillet med skader i mere end seks måneder, mulighed for at deltage i turneringer, når deres egen rangering falder. Og ingen spilleres position er faldet mere end Carreno Busta, der har den laveste placering af de seks mænd efter to længerevarende perioder på sidelinjen.

Spanieren var ude i otte måneder sidste år på grund af en albueskade. Han vendte tilbage til Alicante Challenger i oktober, men en måned senere besluttede han at blive opereret. Han vender også tilbage til French Open, hvor han også har brugt sin beskyttede placering.

Carreno Bustas chancer ser gode ud på grus, men han har aldrig har vundet en kamp i All England Club på trods af at han var en tidligere top-10-spiller. I alle sine syv optrædener i Wimbledon, er Carreno Busta, der er noteret for syv titler i karrieren, røget ud i første runde.