GOG tilføjede Magdeburg andet nederlag i Champions League trods tysk pauseføringProfimedia
De tyske gæster var på besøg i Gudme på udkig efter deres fjerde sejr i dette års udgave af Champions League, men på en scoring af Emil Madsen i de døende sekunder måtte de tage hjem syd for grænsen med et nederlag på 32-33.

Tyskerne var ellers gået til pause med en føring på 16-13, men de mistede kontrollen undervejs i anden halvleg, hvor det især var de to farlige Gisli Kristjansson og Kay Smits, der med i alt ti mål holdt snor i fynboerne for Magdeburg

Mike Jensen og Michael Damgaard vendte tilbage til deres gamle klub og fik altså et skidt gensyn med Gudmehallerne, selvom Damgaard bidrog med et enkelt mål. Kampen fik en særdeles dramatisk afslutning, da Kay Smits med fire sekunder udlignede til 32-32, der dermed lignede udfaldet af kampen. Et resultat, der ville holde GOG et lille stykke bag tredjeplacerede Magdeburg på fjerdepladsen.

Men Emil Madsen ville det anderledes og kunne med en hurtig scoring i venstre hjørne bringe en tiltrængt sejr til det sydfynske. Og selvom de stadig er placeringsmæssigt bag Magdeburg, så er det nu kun på en marginalt dårligere målscore.

Begge hold har nu syv point for seks kampe. Emil Madsen og Oskar Vind Rasmussen blev topscorere for GOG med henholdsvis otte og syv mål. Magnus Saugstrup brændte derimod alle sine fire forsøg for Magdeburg.

Der er otte runder tilbage i Champions Leagues gruppespil, hvor det var GOGs første hjemmesejr for i år.