Helt vanvittige tal: Fransk PSG-bagspiller er i storslået form

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Helt vanvittige tal: Fransk PSG-bagspiller er i storslået form

For tiden er det tilsyneladende sværere at brænde end at score for 24-årige Elohim Prandi, der på blot tre kampe har scoret 34 mål.
For tiden er det tilsyneladende sværere at brænde end at score for 24-årige Elohim Prandi, der på blot tre kampe har scoret 34 mål.AFP
På blot otte dage har PSG's franske venstreback Elohim Prandi flået den ene afslutning efter den anden ind bag diverse målvogtere. I tre kampe har 24-årige Prandi således leveret mere end 30 scoringer.

Man skal som regel bruge en del kampe på at score 34 mål som håndboldspiller. Især hvis man ikke er designeret straffeskytte. 

Det er eksempelvis lige præcis det antal mål, Nikolaj Øris har leveret i sæsonens ni første kamp for Bjerringbro-Silkeborg i herrehåndboldligaen uden at tage et eneste straffekast. 

Men for Paris Saint-Germains 24-årige franske bagspiller Elohim Prandi, der er holdkammerat med danskerne Jannick Green og Henrik Toft Hansen, var det faktisk nok med tre kampe for at nå 34 scoringer.

For da PSG torsdag besejrede FC Porto med 32-30 i EHF Champions League, markerede sejren otte vanvittigt skarpe dage for den stærke franskmand, der i øjeblikket er ubønhørlig med sine afslutninger.

Kun seks afbrændere

I sejren over Porto blev det nemlig til 11 scoringer for Elohim Prandi. Da PSG i weekenden mødte Dunkerque i den hjemlige liga, blev det til hele 14 mål, og da Dinamo Bucuresti onsdag i sidste uge måtte give fortabt mod PSG, var det med ni scoringer fra Prandis brandvarme højrehånd.

På bare otte dage har Prandi altså smadret boldene ind på rad og række, 34 scoringer i alt for Prandi, der for det franske landshold endnu blot har optrådt 10 gange med 24 mål til følge. 

En gennemgang af de tre kampe viser faktisk, at Prandi kun har brændt seks afslutninger, og venstrebacken har således et vanvittigt scoringsrate på 85 procent af sine afslutninger i de seneste tre kampe, hvilket er absurd højt for en bagspiller. 

De mange scoringer er dog tilsyneladende ikke noget, Elohim Prandi selv holder et specielt skarpt øje på, for efter weekendens sejr mod Dunkerque, kunne franskmanden afsløre, at han ikke var klar over, han havde scoret 14 mål.

"Jeg talte ikke. Det er fedt på et personligt plan at slå sin rekord, men defensivt var ikke rigtigt godt nok på plads," var kommentaren efter sejren mod Dunkerque. 

Om lidt mindre end tre uger kan danske GOG så se frem til at prøve kræfter med den brandvarme franskmand. Først venter et opgør i Paris 23. november, før den store parisiske klubber kommer på besøg i Gudme en uge senere.