Kæmpe slagsmål kaster sort skygge over danskerklubs triumf i tjekkisk cupfinale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kæmpe slagsmål kaster sort skygge over danskerklubs triumf i tjekkisk cupfinale

Et kæmpe slagsmål brød ud mellem de to holds fans efter den tjekkiske cupfinale
Et kæmpe slagsmål brød ud mellem de to holds fans efter den tjekkiske cupfinaleProfimedia
Den tjekkiske cupfinale, der blev spillet onsdag aften mellem danskerklubben Sparta Prag og Viktoria Plzen endte i ren kaos og slagsmål mellem de to holds fans, da tilskuerne forcerede banehegnet og løb ind på banen efter det sidste fløjt. En TV-kommentator blev ramt af en stol, mens urolighederne stod på.

Det, der fulgte, var et trist syn for moderne fodbold, da tilhængere fra begge klubber begyndte et kæmpe slagsmål midt på banen, og spillerne blev hastet ned i tunnelen.

Lokale medier rapporterer, at de første til at storme banen var hjemmeholdets fans (kampen blev spillet på Plzen's hejemmebane), som derefter stormede mod Sparta Prags tilhængere. Politiet reagerede ikke i tide, hvilket resulterede i et sandt kaos med fysiske konfrontationer mellem fans på banen.

Da det lykkedes politiet at drive nogle fans af banen, begyndte forskellige genstande at flyve gennem luften. Mange fans blev angiveligt såret, og en TV-kommentator, der kommenterede kampen fra sidelinjen, blev ramt af en stol.

Danskerklubben, der har Brian Priske som træner mens Peter Vindahl Jensen og Asger Sørensen indgår i truppen, vandt for første gang The double, da den tidligere Malmö FF-spiller Veljko Birmančević afgjorde kampen til 2-1 i den forlængede spilletid.