Skadeschok i FCK-lejr: Boilesen tilsyneladende igen ramt af alvorlig knæskade

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Skadeschok i FCK-lejr: Boilesen tilsyneladende igen ramt af alvorlig knæskade
Opdateret
Boilesen i kamp mod Bayern München i efteråret.
Boilesen i kamp mod Bayern München i efteråret.AFP
FCKs rutinerede forsvarsspiller Nicolai Boilesen gik under en træningskamp mod Randers i græsset, tog sig til det højre knæ, og skreg ifølge Ekstra Bladet af smerte, inden han blev hjulpet fra banen.

FCK-spilleren har tidligere i sin karriere været hårdt plaget af skader i især knæet, og den 32-årige kan nu tilsyneladende se frem til en yderligere, lang pause, selvom der endnu ikke er kommet en officiel udmelding fra FCK-lejren.

Boilesens skadeshistorik de senere år
Boilesens skadeshistorik de senere årFlashscore

Fanmediet Copenhagen Sundays var tilstede ved træningskampen mod Randers i Future Cup, der blev spillet på FCKs egen træningsanlæg, og ifølge dem, så ligner det netop endnu en alvorlig knæskade til den tidligere Ajax-kaptajn, der dertil har spillet 21 landskampe.

Boilesen skiftede til FC København i 2016 efter  at være blevet lagt på is i Ajax, og han har siden spillet over 130 førsteholdskampe med fire, danske mesterskaber til følge, trods sin triste skadeshistorik, der nu ser ud til at være blevet udbygget.

I denne sæson har det dog været småt med spilletid for den alsidige og teknisk begavede forsvarer, der derfor i særlig høj grad kunne have nydt godt af gode præstationer under træningsturneringen.

Hans kontrakt med de danske mestre udløber nemlig i 2025.