Gylfi Sigurdsson vender ikke tilbage til Lyngby: Vil altid huske modtagelsen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Gylfi Sigurdsson vender ikke tilbage til Lyngby: Vil altid huske modtagelsen
Gylfi Sigurdsson fortsætter ikke alligevel i Lyngby BK.
Gylfi Sigurdsson fortsætter ikke alligevel i Lyngby BK.Profimedia
Gylfi Sigurdsson vender ikke tilbage til Lyngby Boldklub.

Det skriver superligaklubben torsdag på sin hjemmeside.

I januar ophævede parterne rent teknisk samarbejdet, da 34-årige Sigurdsson pådrog sig har en overbelastningsskade og selv ønskede at planlægge sin genoptræning i Spanien.

Aftalen var dog, at samarbejdet ville blive genoptaget, når han var klar igen. Men sådan bliver det ikke.

"Vi vil gerne takke Gylfi Sigurdsson for hans tid i Lyngby Boldklub. Gylfi kom til klubben efter en lang pause, og vi havde naturligvis håbet, at vi sammen kunne genfinde hans tidligere niveau."

"Der har desværre vist sig at være for langt, hvorfor han nu skal noget andet. Gylfi har været et godt bekendtskab, bruddet sker uden nogen form for dramatik, og vi ønsker ham alt det bedste fremover," siger Lyngbys fodboldchef, Nicas Kjeldsen.

Den mangeårige Premier League-profil takker for opholdet.

"Jeg værdsætter virkelig, at Lyngby Boldklub gav mig chancen for at vende tilbage til fodbold, og det vil jeg altid være meget taknemmelig for."

"Det betyder meget for mig, og jeg vil altid huske den modtagelse jeg fik af Lyngby-fansene ved min første hjemmekamp. Jeg ønsker klubben alt det bedste i fremtiden," siger Gylfi Sigurdsson.

Sigurdsson nåede seks kampe i Lyngby-trøjen - fem i Superligaen og én i pokalen, hvor han scorede to gange i en sejr over FC Helsingør.