David Nielsen kastes for løverne: Kunne ikke være federe

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
David Nielsen kastes for løverne: Kunne ikke være federe
David Nielsen gør søndag comeback som Lyngby-træner.
David Nielsen gør søndag comeback som Lyngby-træner.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Sammen med sit nye Lyngby-hold bliver David Nielsen kastet for løverne i den første kamp, efter at han tiltrådte i starten af ugen.

En tur til Parken for at møde FC København er på menuen for Lyngby søndag eftermiddag, i det der bliver David Nielsen første kamp i spidsen for holdet efter fyringen af Magne Hoseth.

Hvor en udebanekamp mod FCK blandt de fleste superligahold takseres som en af de allersværeste, ser David Nielsen missionen som noget nær optimal.

"Det kunne ikke være federe, end at det er en kamp mod FCK i Parken, der venter os," siger den nye Lyngby-træner.

Lyngby har tabt de tre første superligakampe i foråret og har et enkelt point ned til Vejle under nedrykningsstregen. FCK er en del af guldkampen og ligger på tredjepladsen i den tætte topkamp.

David Nielsen understreger, at det ikke kun er slutfacit på måltavlen i Parken, der vil definere starten på hans anden omgang som Lyngby-træner.

"Jeg vil ikke gå så langt som til at sige, at det ikke vil være en succes for os at få bare et point mod FCK. Men vores præstation er også vigtig for mig," siger David Nielsen, der i hans første periode som træner i Lyngby vandt bronzemedaljer med klubben i 2017.

"For vores vedkommende handler det om at gå ud og få sat det første lille pejlemærke af, hvor vi står henne nu, efter de ting der er sket i klubben."

I den seneste kamp kollapsede Lyngby mod bundproppen Hvidovre, der scorede fire mål i anden halvleg og vandt med 4-2, efter Lyngby ellers var på sejrskurs med en 2-0-føring ved pausen.

Her var det de to assistenttrænere, Mikkel Beckmann og Mads Kristensen, der dirigerede fra sidelinjen, fordi Magne Hoseth i ugen op til kampen blev fyret som cheftræner efter bare to kampe.

Det smertefulde nederlag til Hvidovre har efterladt Lyngby et point fra nedrykningsstregen, men for David Nielsen er det ikke et chok, at holdet viste svaghed i en periode med stormvejr omkring klubben.

"Det betyder noget for en gruppe spillere, med de ting der er sket i Lyngby, så det er helt naturligt. Der er truffet en stor beslutning, som et trænerskifte er, og så det er ikke helt overraskende, at der er nogle ting, der ikke går lige efter planen."

"Jeg har aldrig været bange for at spille kampe med Lyngby, uanset om vi har været undertippede eller favoritter. Det kommer jeg heller ikke til at være nu," siger David Nielsen.

Lyngbys opgør mod FCK i Parken sparkes i gang søndag klokken 16.