Ex-Milan stjerne sigtes igen for påståede overtrædelser af bettingreglerne

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Ex-Milan stjerne sigtes igen for påståede overtrædelser af bettingreglerne
Newcastles Sandro Tonali er blevet sigtet for dårlig opførsel i forbindelse med påståede overtrædelser af FA's bettingregler.
Newcastles Sandro Tonali er blevet sigtet for dårlig opførsel i forbindelse med påståede overtrædelser af FA's bettingregler.Profimedia
Newcastles Sandro Tonali er blevet sigtet for dårlig opførsel i forbindelse med påståede overtrædelser af FA's bettingregler, ifølge en pressemeddelelse fra det styrende organ torsdag eftermiddag.

"Det påstås, at Newcastle Uniteds midtbanespiller har overtrådt FA's regel E8 50 gange ved at placere væddemål på fodboldkampe mellem den 12. august 2023 og den 12. oktober 2023," lyder det i FA's sigtelse.

"Sandro Tonali har indtil den 5. april 2024 til at svare."

Det engelske forbunds anklager vedrører overtrædelser af væddemål i midtbanespillerens tid i Newcastle, hvor det styrende organ hævder, at Tonali brød reglerne ved at placere væddemål på kampe mellem den 12. august og den 12. oktober 2023.

Tonali kom til Newcastle fra AC Milan i juli for 55 millioner pund.

Anklagen kommer, fordi den italienske landsholdsspiller i øjeblikket er midt i en 10-måneders karantæne for lignende betting-relaterede anklager, som det italienske fodboldforbund har pålagt ham før hans skifte til Premier League-holdet.

Mere følger...