Deadline Day LIVE: Kasper Schmeichel fritstillet i Nice og skal på klubjagt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Deadline Day LIVE: Kasper Schmeichel fritstillet i Nice og skal på klubjagt
Opdateret
Kasper Schmeichel er på jagt efter spilletid.
Kasper Schmeichel er på jagt efter spilletid.
Profimedia
Nogle steder er sæsonen allerede startet, mens sæsonstarten andre steder nærmer sig med hastige skridt. Transfervinduet er stadig åbent, og det forsøger de fleste hold at udnytte helt frem til deadline-day. Følg med i vores live-opdatering om bekræftede og potentielle transfers rundt omkring i verden.

1. september 

Kl. 00:30  - BEKRÆFTET - Tottenham har færdiggjort signingen af Nottingham Forest-angriberen Brennan Johnson  for et beløb, der menes at være omkring 400 millioner kroner.

Kl. 00.10 - BEKRÆFTET -Mason Greenwood får sit comeback på den internationale fodboldscene. Getafe CF i LaLiga har tilknyttet den engelske offensivspiller på et lån for sæsonen. 

"Skiftet gør det muligt for Greenwood at begynde at genopbygge sin karriere væk fra Manchester United.Klubben vil fortsætte med at tilbyde sin støtte til Mason og hans familie i denne overgangsperiode." lyder det på klubbens hjemmeside.

Kl. 23.46 - RYGTE -En vis herre erklærer status quo i den londonske transfer-rokade, der var undervejs. Både Tottenham og Chelsea holder på henholdsvis Pierre-Emile Højbjerg og Conor Gallagher på den centrale midt. 

Kl. 23:44 - BEKRÆFTET - Manchester United har fået deres mand! De har hentet den marokkanske midtbanespiller Sofyan Amrabat på en lejeaftale fra Fiorentina.

Kl. 23.36 - BEKRÆFTET - AGF har hentet en ny midt stopper. Den 24-årige hollænder Mats Knoester kommer til Aarhus på fra den ungarske storklub, Ferencváros. Han er lejet med option på køb sæsonen ud. 

Sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye udtaler:

"-Vi får en stærk venstrebenet centerforsvarer ind i Mats, som har stor erfaring fra både den hollandske og ungarske liga, og også fra mange europæiske kampe i den seneste sæson. Her har han vist sig flot frem som en fast del af et mesterskabsvindende hold i Ungarn.Efter vores salg af TK har vi ønsket at styrke os med en ny central forsvarsspiller, og Mats lukker det hul for os. Han er en rolig spiller med et godt overblik, der har øje for sit holds bedste og som rummer gode lederegenskaber, hvad han også viste, da han i en ung alder var viceanfører for sin klub i Holland."

Kl. 23.28 - BEKRÆFTET - Ola Brynhildsen er ny mand i den midtjyske offensiv hos FC Midtjylland. Han lander fra norske Molde, kan spille de fleste pladser offensivt, og det er noget, sportsdirektør Svend Graversen sætter pris på. 

Den nye nordmand på heden
FCM.dk/Daniel Stentz

"Ola bliver en god tilføjelse til klubben. Han har først og fremmest målnæse, men derudover bringer han en alsidighed og kan indtage flere positioner i offensiven,"siger sportschefen og fortsætter:

"Først og fremmest forstår han, hvor man skal befinde sig for at lave mål og assists. Derudover har han fart. Han er en dybdeløber, som kan true i bagrummet og strække modstanderens defensiv. Hans timing i de dybe løb er på et højt niveau."

Kl. 23.10 - BEKRÆFTET - Ryan Gravenberch er ny mand i Liverpool. Den 21-årige midtbanespiller lander fra Bayern München på en handel, der indbringer tyskerne 300 millioner kroner.

Kl. 22.35 - BEKRÆFTET - FC Barcelona har sikret sig den portugisiske elegantier Joao Felix for en enkelt sæson fra Atletico Madrid. Samtidigt lurer muligheden for endnu en Joao i Barcelona, da de også forsøger at undgå en lignende aftale med Manchester City om Joao Cancelo.

Kl. 22.24 - BEKRÆFTET - Den tidligere AGF og FCK-angriber Mustapha Bundu skifter fra Anderlecht til Plymouth.

21:40  - RYGTE - Det ser ud til, at Spurs gør et sent forsøg  på at lande   Chelsea-forsvareren Trevoh Chalobah (24), men kan de få handlen over stregen i ellevte time?

Kl. 21:29 - BEKRÆFTET - Kasper Schmeichel er en fri mand på markedet. Nice har selv bekræftet, at kontrakten er blevet ophævet med den 36-årige dansker. Derfor skal landsholdskeeperen nu på klubjagt. I og med, at danskeren ikke længere har en kontrakt, så er han ikke tvunget til at finde en ny klub, inden vinduet lukker.

Kl. 21:22 - BEKRÆFTET - FC Nordsjælland har lejet Christian Rasmussen i Ajax. Dermed vender den danske offensivspiller tilbage til FCN, som han skiftede fra tilbage i 2019.

Kl. 20:53 - RYGTE - Ifølge transferguruen Fabrizio Romano så har FC Barcelona sikret Atletico Madrid-angriberen Joao Felix på en lejeaftale for resten af sæsonen. Der er angiveligt ingen købsoption involveret i aftalen.

Kl. 20:37 - BEKRÆFTET - Den mexicanske kantspiller Hirving Lozano er tilbage i hollandske PSV efter fire sæsoner i Napoli. Lozano spillede i PSV fra 2017-2019, og nu er han så tilbage i Eindhoven.

Kl. 20:09 - RYGTE - Ifølge den engelske avis The Telegraph er PSG sure på den tidligere Vejle-angriber Hugo Etikite, fordi franskmanden angiveligt vil gennemtvinge et skifte til Crystal Palace. 

Kl. 19:53 - RYGTE - Andreas Schjelderup har ikke fået meget spilletid siden skiftet til Benfica. Den unge nordmand skal derfor lejes ud for at få mere tid på banen, og det tyder på, at han vender tilbage til Farum og FC Nordsjælland.

Kl. 19:31 - RYGTE - Brøndby er angiveligt meget tæt på at have hentet en erstatning ind til den venstre back, som Blas Riveros netop har forladt. Utrecht-spilleren Sean Klaiber er ifølge Bold.dk spottet ude foran Brøndby Stadion og kan meget vel underskrive en kontrakt med vestegnsklubben.

Kl. 19:19 - BEKRÆFTET - Den engelske spiller Callum Hudson-Odoi skifter til Nottingham Forest, som har købt kantspilleren i Chelsea. Forest har udstyret 22-årige Hudson-Odoi med en kontrakt, der løber frem til 2026.

Kl. 18.40: RYGTE - Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel er på vej ud af klappen i Nice, siger franske medier. Om det så end skal betyde, at det bliver på en fri transfer. Han har ikke været førstevalg noget tid, og ligner altså fortid i den franske klub efter bare en sæson.

Kl. 18.24: BEKRÆFTET - Det tyske transfervindue er nu lukket, og dermed bliver både Kolo Muani i Frankfurt, mens Palhinhas transfer til Bayern München er kollapset på målstregen. Fulhams midtbanespiller var ellers landet i München og blev regnet som en sikke, ny transfer til Säberner Strasse.

Kl. 18.10: BEKRÆFTET - Blas Riveros er fortid i Brøndby. Den vellidte venstreback har længtes hjem, og paraguyaneren får sit ønske opfyldt med et skifte til Atletico Tallares i Argentina.

Kl. 17.58: RYGTE - Diego Simeone jagter fortsat danske Pierre Emile Højbjerg til pladsen på den centrale midtbane. 

Kl. 17.40: RYGTE - Kolo Muanis transfer fra Eintracht til PSG kommer ikke til at ske, ifølge tyske medier.
Han skal blive i Frankfurt til vinter, hvis der ikke sker noget magisk. Det vil sige et meget højere bud fra PSG.

Kl. 17.20: BEKRÆFTET - Viborg sender midtbanespilleren Jan Zamburek, der ikke har været den store succes, videre til FC Slovan Liberec.

"Der er ingen tvivl om, at Jan er en dygtig fodboldspiller, men han er også en fantastisk person, som altid har ageret meget professionelt både på og udenfor banen. Også selvom han ikke har spillet så meget som ønsket. Så nu ser vi tiden an og håber, at Jan kommer tilbage til Viborg FF som en endnu bedre fodboldspiller", siger sportschef Mads Agesen.

Kl. 16.54: Over 13.000 mennesker sidder live og følger Joao Felix, der er på vej til FC Barcelona for at gennemføre et lægetjek forud for et eventuelt skifte fra Atletico Madrid.

Kl. 15:32 - RYGTE - Af andre vedvarende rygter kan nævnes at saudi-arabiske Al-Ittihad ikke har opgivet drømmen om at tilknytte Mohamed Salah. Liverpool skulle eftersigende have afvist et bud på 1,3 mia. kr.

Kl. 15:28 - RYGTE - Rygterne tager til i styrke omkring en tilbagevenden til Superligaen for Andreas Schjelderup. Det er igen FC Nordsjælland der står til at få glæde af den talentfulde nordmand, hvis rygtet om en sæsonlang lejeaftale holder vand.

Kl. 15:10 - RYGTE - Brennan Johson er i disse minutter på vej mod Tottenhams træningsanlæg, som led i en aftale mellem Nottingham Forest og Tottenham om angriberens arbejdskraft. 

Kl 14:51 - BEKRÆFTET - Der er gang i lånehandlerne på Deadline Day. Manchester United cheftræner Erik ten Hag har bekræftet at klubben har lejet Sergio Reguilon i Tottenham for resten af sæsonen.

Kl. 14:25 - RYGTE - Sofyan Amrabat har fået "Here we go" fra Fabrizio Romano. Marokkaneren skifter i følge den italienske transferjournalist Fiorentina ud med Manchester United.

Kl. 14:22 - BEKRÆFTET - Ansu Fati er ny mand hos Brighton, der lejer spanieren i FC Barcelona. Lejekontrakten gælder for resten af den igangværende sæson.

 

 

Kl. 13:34 - BEKRÆFTET - AGF har solgt Thomas Kristensen til italienske Udinese i en rekordhandel for klubben. Læs mere her.

 

Kl. 11:23 - BEKRÆFTET - Leonardo Bonucci er præsenteret som ny spiller i Union Berlin. Efter en nærmest en menneskealder i italienske fodbold, skal Bonucci nu lære glæden ved tysk øl og currywurst i Tysklands hovedstad. Læs mere her.

 

Se vores tidligere Transfer Tracker her