Kæmpesalg i AGF: Sender Thomas "TK" Kristensen til Udinese for rekordbeløb

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Kæmpesalg i AGF: Sender Thomas "TK" Kristensen til Udinese for rekordbeløb
Opdateret
Thomas Kristensen i en af sine sidste kampe i denne omgang for AGF.
Thomas Kristensen i en af sine sidste kampe i denne omgang for AGF.
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
AGF's forsvarsprofil Thomas T. Kristensen fortsætter karrieren i den italienske Serie A, hvor han har skrevet kontrakt med Udinese.

Det skriver AGF i en pressemeddelelse.

Den aarhusianske klub oplyser, at der er tale om det største salg i klubbens historie.

"For et år siden satte vi transferrekorden for en spiller ud af vores eget akademi, da vi solgte Albert Grønbæk. Den rekord er slået med et meget tilfredsstillende salg af "TK"," siger sportschef Stig Inge Bjørnebye.

"Det er en fantastisk mulighed for "TK", som vi ikke ville stå i vejen for, og efter grundige overvejelser vurderede vi, at det var rigtige at gøre for både klubben og for "TK" selv, der også havde stor lyst til at forfølge muligheden," siger Bjørnebye yderligere.

"Som jeg også sagde om Adam Daghim, har vi en klar ambition om at bringe endnu flere spillere igennem fra vores talentafdeling til førsteholdet og gøre dem klar til større udfordringer i Europa. Og det har vi nu endnu en gang vist et godt eksempel på med et rigtig flot og tilfredsstillende salg. Og endnu en gang skal vi rose det gode arbejde i AGF Talent, som kan bringe en spiller som TK op til et niveau, hvor han nu skifter til en klub i Serie A. Det bekræfter os blot i, at den strategi, vi arbejder ud fra og de ambitioner, vi har for området, er de rigtige, og vi kommer i de kommende år til at intensivere og skærpe hele dette område," fortæller sportschefen i pressemeddelelsen.

Udinese oplyser, at den danske U21-landsholdsstopper får kontrakt til sommeren 2028.

Thomas Kristensen er oprindeligt fra Galten. Han fik sin debut på førsteholdet i AGF i maj 2021 og er siden noteret for 46 kampe for AGF.