Transfer Tracker: Kudus bekræftet i West Ham mens Lindstrøm meldes på vej til Napoli

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Transfer Tracker: Kudus bekræftet i West Ham mens Lindstrøm meldes på vej til Napoli
Opdateret
Jesper Lindstrøm meldes på vej til Napoli
Jesper Lindstrøm meldes på vej til Napoli
Profimedia
Nogle steder er sæsonen allerede startet, mens sæsonstarten andre steder nærmer sig med hastige skridt. Transfervinduet er stadig åbent, og det forsøger de fleste hold at udnytte helt frem til deadline-day. Følg med i vores live-opdatering om bekræftede og potentielle transfers rundt omkring i verden.

27. august 

Kl. 20:11 - RYGTE - Danske Jesper Lindstrøm sad på bænken hele kampen hos Frankfurt søndag. Det var der måske en grund til. Napoli meldes meget tæt på at erhverve sig det danske energibundt.

Kl. 20:10 - BEKRÆFTET - West Ham henter den tidligere FC Nordsjælland-stjerne Mohammad Kudus i Ajax.

Kl. 13:43 - RYGTE - Ifølge Sky Italy har Lazio indgået en aftale med den tidligere Arsenal-spiller Matteo Guendouzi. Lazio kommer angiveligt af med cirka 100 millioner kroner for den 24-årige midtbanemand, der til daglig spiller i Marseille.

Kl. 11:33 - RYGTE - Ifølge mediet Sun har West Ham genoptaget dialogen om en mulig signing af Manchester United-stopperen Harry Maguire.

Kl. 11:26 - RYGTE - Manchester United må lige nu undvære Luke Shaw, som er ude med en skade. I den forbindelse melder Fabrizio Romano om, at Manchester-klubben er interesseret i at hente Chelseas Marc Cucurella på en lejeaftale.

26. august

Kl. 19.01 - RYGTE - Brighton er ved at hente en erstatning for Felipe Caicedo, som de har solgt til Chelsea. I Lille har de kastet deres kærlighed på 19-årige Carlos Baleba. En transfer på omkring de 220 millioner kroner skal være prisskiltet fra franskmændenes side.

Kl. 17:15 - BEKRÆFTET - Den tårnhøje angriber Simon Makienok er på plads i Hvidovre IF - det skriver klubben på sin egen Facebookside.

Kl. 12:01 - RYGTE - Ifølge Sky Sports Germany håber Chelsea-spilleren Trevor Chalobah, at han kan komme til Bayern München, som ser englænderen som en potentiel erstatning for Benjamin Pavard.

Kl. 11:53 - RYGTE - Den tidligere Vejle-lejesvend Hugo Ekitike slår til dagligt sine folder i PSG. Nu skriver Sky Sports dog, at den 21-årige angriber kan være på vej til Brentford i Premier League. London-klubben har angiveligt et godt øje til det unge talent.

25. august

Kl. 21.01 - - BEKRÆFTET - Efter at være blevet sat i forbindelse med FC Porto i dette transfervindue, rykker Joao Moutinho nu i stedet til Braga. Oplysningerne bekræftes af klubben via sociale medier. "SC Braga oplyser, at de har indgået en aftale med midtbanespilleren Moutinho, hvor den portugisiske landsholdsspiller har underskrevet en kontrakt, der gælder indtil 2024," sagde klubben i en erklæring.

Kl. 19.00 - RYGTE - Ifølge Tipsbladet er FC Midtjylland på jagt efter endnu en sydkoreaner til at gøre Gue-sung Cho selskab på heden. De vil efter sigende sende 15 millioner kroner for den 21-årige midterforsvarer Lee Han-beom, der spiller for FC Seoul.

Kl. 16.00 - RYGTE - Der har længe floreret rygter om, at den islandske kæmpestjerne Gylfi Sigurdsson og Lyngby bejlede til hinanden, og de kongeblå bekræfter nu, at der er en mundtlig aftale med Sigurdsson, men at man endnu ikke er i mål, da hans fysiske forfatning stadig er under vurdering. 

"Vi har været i dialog med Gylfi i knap 14 dage, og i den proces har vi fundet en fælles interesse i, at Gylfi skal blive Lyngby-spiller. Vi har en mundtlig aftale og plan på nuværende tidspunkt, men der er mange ting, som fortsat skal falde i hak. Herunder, at vi skal have et overblik over hans fysiske forfatning efter en lang periode uden kamp og organiseret træning. Så der kommer til at gå noget tid endnu, før alt eventuelt er på plads," fortæller Nicas Kjeldsen fra Lyngby på klubbens hjemmeside.

Den 33-årige har ikke spillet en kamp af betydning i cirka et år, så der er rust at banke af.

Kl. 13.30 - BEKRÆFTET - Den danske angriber Mileta Rajovic har hamret mål ind på stribe for Kalmar FF, og det har nu kastet et stort skifte af sig. Han er nemlig blevet købt af Watford, der spiller i Championship og regnes som blandt favoritterne til at rykke op i Premier League. 24-årige Mileta Rajovic har kostet Watford omkring 10 millioner kroner, beretter svenske medier, og kan dermed ende med at blive lidt af et kup for englænderne.

Rajovic er ny Watford-spiller
Watford FC

Han kom til Kalmar fra Næstved og har lavet 13 mål i 26 kampe for svenskerne. Rajtovic har fået en fem-årig kontrakt.

Kl. 11.46 - RYGTE - Andreas Schelderup er på vej til at forlade Benfica, før han nærmest er kommet i gang, rapporterer TV2. Men han er ikke umiddelbart på vej tilbage til FC Nordsjælland. 

"Jeg er ikke økonomiuddannet, men som jeg lige kan regne ud i forhold til, hvordan den handel blev skruet sammen, da han tog derned, så er han en rimelig dyr herre at skulle hente retur," siger cheftræner Johannes Hoff Thorup til B.T.

Kl. 11.00 - RYGTE - Romelu Lukaku er stadig ejet af Chelsea, men klubben ønsker åbenlyst ikke at benytte sig af den store belgier. Derfor er han endnu engang ved at blive udlejet til Italien, denne gang til AS Roma, hvor han kan blive genforenet med sin gamle træner José Mourinho. Den portugisiske træner mangler en erstatning for den skadede Tammy Abraham, der ligeledes kom fra Chelseas overskudslager.

24. august

Kl. 19.53 - BEKRÆFTET - Manchester City hentede torsdag nyt blod ind til offensiven. På sin hjemmeside skriver klubben, at man har købt den belgiske kantspiller Jeremy Doku i den franske klub Rennes. Læs mere her:

Kl. 15:32 - RYGTE - Ifølge Sky Sports er AS Monaco angiveligt tæt på at nå til enighed med Arsenal om en transfer af angriberen Folarin Balogun. Balogun var brandvarm i seneste sæson scorede han hele 21 mål i 37 kampe for Reims.

Kl. 15:20 - BEKRÆFTET - Forsvarsspilleren Aymeric Laporte er den seneste topspiller til at skifte til Saudi-Arabien. Manchester City har netop offentliggjort, at den spanske landsholdsspiller skifter til Al Nassr, hvor har får en kontrakt frem til 2028.

Kl. 09:55 - RYGTE - Tottenham er på udkig efter offensive forstærkninger efter salget af Harry Kane. Ifølge Daily Mail er Tottenham meget interesseret i at hente Brennan Johnson i Nottingham Forest. Ifølge det britiske medie vil han koste i omegnen af 435 millioner kroner plus en spiller i byttehandel.  

Kl. 09:51 - RYGTE - Manchester City er angivligt meget interesseret i Wolverhampton-spilleren Matheus Nunes. Den 24-årige midtbanespiller har været god for Wolves, og det har fået Pep Guardiola og City til at kigge på et muligt køb af spilleren, mener mediet The Athletic.

23. august

Kl. 20.08 - RYGTE - Mathias Kvistgaarden er rygtet til Celtic, men Brøndby forlanger op mod 52 millioner for angrebsterrieren. Det melder Ekstra Bladet.

Kl. 18:46 - RYGTE - Fiorentina-midtbanespilleren Sofyan Amrabat  er ikke med i den trup, der skal spille Conference League-kvalifikation torsdag i Wien. Det kan meget vel skyldes et forestående skifte. Ifølge Sky Sports er både Manchester United og Liverpool interesseret i midtbanespilleren.

Kl. 15.17 -RYGTE - Flere engelske medier påstår, at Liverpool ytrer interesse for Cheick Doucouré fra Crystal Palace. Dermed kan vi nok roligt vente på, at Chelsea vil prøve at overbyde i jagten på den defensive midtbanespiller.

Kl. 14.45 - BEKRÆFTET - FC Midtjylland har hentet den tjekkiske højreback Adam Gabriel i Sparta Prag. 

Læs mere om den transfer her:

Kl. 09:25 - RYGTE - Den nigerianske Leicester-angriber Kelechi Iheanacho kan komme tilbage til Premier League i dette transfervindue, da Crystal Palace er interesseret i angriberen ifølge mediet Leicestershire Live.

Kl. 09:21 - RYGTE - Ifølge Fabrizio Romano har West Ham fået afvist et bud på cirka 315 millioner, som de angiveligt havde sendt efter Ajax-spilleren Mohammed Kudus. 

22. august

Kl. 19,15 - BEKRÆFTET - Det er nu endeligt blevet bekræftet af Anderlecht, at de lejer Thomas Delaney for resten af sæsonen. 

Jesper Fredberg:

"Vi er meget glade for at kunne tilføje Thomas til vores trup. Han har lederegenskaber, han kommer med sin erfaring fra et meget højt internationalt niveau, og han kan hjælpe os med at finde den rette ro på vores midtbane."

Thomas Delaney:

"Jeg er beæret over at repræsentere denne klub. Jeg har kendt Anderlecht i lang tid, jeg har haft både Ariel Jacobs og Brian Riemer som trænere i FC København. Jeg vil gerne bringe min erfaring og energi til gruppen og bidrage til den vindermentalitet."

Kl. 16.45 - RYGTE - Ifølge en række rapporter er den italienske verdensmester Leonardo Bonucci tæt på et skifte til den tyske klub Union Berlin, og forhandlingerne er på et fremskredent stadie.

Kl. 13.05 - RYGTE - Nu burde vi være ved at være der. Fab Romano har sagt "HERE WE GO" til Ernest Nuamah, der har overstået sit lægetjek i Lyon ifølge journalisten. Der nævnes en sum på op mod 223 millioner kroner, hvis alle klausuler indløses, hvilket vil gøre Nuamah til nyt rekordsalg fra en Superligaklub. Og i øvrigt Lyons dyreste spiller nogensinde. Kontrakten er en lejeaftale den første sæson med pligt til at købe efter sæsonen.

Kl. 11.24 - RYGTE - Thomas Delaney skal ifølge B.T. være til lægetjek i Anderlecht. Det forventes, at den danske landsholdsspiller skifter på en lejeaftale for resten af sæsonen fra Sevilla.

Kl. 09:12 - RYGTE - Talrige rapporter siger, at både Manchester United og Liverpool overvejer et sent skifte for Bayern Münchens midtbanespiller Ryan Gravenberch.

Kl. 09:10 - RYGTE- Ifølge Fabrizio Romano er Chelsea blevet enige med New England Revolution om en aftale til en værdi af omkring 130 millioner kroner for målmanden Djordje Petrovic.

Se forrige transfer tracker