Officielt: Rønnow og Busk får Bonucci som medspiller i Union

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Officielt: Rønnow og Busk får Bonucci som medspiller i Union
Bonucci skal kaste stjernestøv over Union.
Bonucci skal kaste stjernestøv over Union.
https://www.fc-union-berlin.de/
Den mangeårige italienske stjerneforsvarer Leonardo Bonucci fortsætter karrieren i Union Berlin.

Bonuccis kontrakt med Juventus løb ellers denne sæson med, men den 36-årige veteran er ikke længere en del af træner Massimiliano Allegris planer.

I stedet skal han nu for første gang spille for en klub uden for hjemlandet. I den tyske hovedstad bliver han klubkammerat med de danske målmænd Frederik Rønnow og Jakob Busk.

"I Leonardo henter vi en spiller med meget erfaring, siger Union Berlins fodbolddirektør," Oliver Ruhnert, til klubbens hjemmeside.

"Han har bevist sine kvaliteter gennem mange år både nationalt og internationalt. Vi er overbeviste om, at han med sin mentalitet og fleksibilitet kan give os nye muligheder i forsvaret og løfte os endnu et niveau."

Leonardo Bonucci har optrådt hele 121 gange på det italienske landshold og var del af holdet, der for to år siden blev europamester med en finalesejr over England. Bonucci scorede det enlige italienske mål i slutkampen.

Han kommer til en klub, der de seneste har år været på konstant optur.

Det kulminerede foreløbig med sidste sæsons fjerdeplads i Bundesligaen, der udløste direkte adgang til Champions League.

Her skal tyskerne møde Napoli, Real Madrid og Braga.