Liverpool og Leverkusen undgår hinanden i EL, græsk/tyrkisk drama venter i ECL

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Liverpool og Leverkusen undgår hinanden i EL, græsk/tyrkisk drama venter i ECL
Opdateret
Næste runde play-off kampe er faldet på plads i EL og ECL.
Næste runde play-off kampe er faldet på plads i EL og ECL.Profimedia
Med det yderste af neglene kneb Bayer Leverkusen sig med i bowlen, da der fredag blev trukket lod til kvartfinalerne i den næstefineste europæiske turnering. Lykkedes de klubberne at gå videre, kan Liverpool stå overfor Xabi Alonsos mandskab i en finale. I Conference League kommer der et højeksplosivt opgør mellem græske Olympiakos og tyrkiske Fenerbache

Tyskerne er en af turneringens store favoritter, og udgjorde sammen med Liverpool, AC Milan, Marseille, West Ham, Benfica, Atalanta og AS Roma lodderne, da lodtrækningen magede sig således:

AC Milan - AS Roma

Liverpool - Atalanta

Bayer Leverkusen - West Ham

Benfica - Marseille

Dermed skal Simon Kjær potentielt op mod Rasmus Nissen Kristensen, forudsat at Roma-spilleren bliver sin skade kvit. Ingen af holdene havde de store kvaler ved at kvalificere sig. Milaneserne har vundet begge indbyrdes møder i Serie A i denen sæson, og seneste Roma-sejr ligger tilbage i 2019.

Liverpool ydmygede Brian Priske og Sparta hele to gange, men kan få kam til sit hår, når de møder Atalanta. To hold der praktiserer de samme grundprincipper i deres spillestil, kan kun blive et interessant tvekamp. Oveni har Liverpool på rygtebørsen været meldt interesseret i Teun Koopmeiners, så det skal nok tillægge lidt ekstra kolorit på kampene.

Leverkusen kan takke Patrick Schick for at få mulighden for at møde West Ham, der fik god hjælp fra Mohammed Kudus med to scoringer i 5-0 sejren over Freiburg.

Casper Tengstedt og Alexander Bah skal op mod det tidligere franske storhold Marseille, der i øjeblikket frister en tilværelse som nummer syv i Ligue 1.

Vinderen af Benfica/Marseille møder Liverpool eller Marseille i semifinalen, mens vinderen af AC Milan og AS Roma har hjemmebane i første semifinale, mod vinderen af Bayer Leverkusen og West Ham.

Første kamp spilles den 11. april, mens der er returmøder ugen efter.

Lodtrækningen til Conference League

Club Brügge - PAOK

Olympiakos - Fenerbache

Aston Villa - Lille

Viktoria Plzen - Fiorentina

Aston Villa eller Lille har hjemmekamp i første semifinale mod vinderen af Olympiakos og Fenerbache. I den anden semifinale er det enten Plzen eller Fiorentina der starter hjemme mod Club Brügge eller PAOK.