Granit Xhaka efter vildt comeback: "Mange hold havde givet op"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Granit Xhaka efter vildt comeback: "Mange hold havde givet op"

Granit Xhaka var stolt af Leverkusen moral.
Granit Xhaka var stolt af Leverkusen moral.CHRISTOF KOEPSEL/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Bayer Leverkusen så ud til at dumme sig mod Qarabag fra Aserbajdsjan, to sene scoringer var nok til at sende tyskerne videre i Europa League.

Det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre for Bayer Leverkusen at tabe i denne sæson. De cruiser afsted i Bundesligaen, og nu er de også avanceret i Europa League efter torsdagens dramatiske sejr over Qarabag.

I begge opgør mod holdet fra Aserbajdsjan kom det tyske storhold bagud med 2-0. I den første kamp lykkedes det for Leverkusen at få 2-2, mens de på hjemmebane ikke blot indhentede et truende 2-0-nederlag, men de vandt sågar kampen med 3-2 efter to overtidsscoringer af Patrik Schick

Den schweiziske midtbanemand Granit Xhaka var naturligvis meget begejstret efter kampen, og ifølge det tyske medie Kicker siger Xhaka, at Leverkusen-holdet har en enestående evne til at kæmpe sig tilbage.

"Normalt er der mange hold, der falder sammen og giver op i sådan en situation," fortæller Granit Xhaka ifølge Kicker og fortsætter: 

"At vi så kom tilbage fra 0-2 i 70. minut og ender med at vinde 3-2, viser holdets moral, og som jeg sagde, er mentaliteten helt utrolig."

Fredag finder Bayer Leverkusen ud af, hvilket hold de skal møde i kvartfinalen i Europa League.