Southampton-Preston udsat på grund af brand nær stadion

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Southampton-Preston udsat på grund af brand nær stadion

St Mary's skulle have været vært for kampen
St Mary's skulle have været vært for kampenProfimedia
Det er blevet besluttet at udsætte aftenens kamp mellem Southampton og Preston North End efter samråd med de relevante myndigheder.

En stor brand opslugte en bygning i nærheden af St Mary's, og brandfolk drønede med udrykning til stedet for at forsøge at inddæmme flammerne, mens en lang røgsøjle strakte sig højt op mod himlen.

Championship-kampen skulle have været fløjtet i gang i aften, men EFL mødtes hurtigt med de to klubber og valgte at udsætte kampen.

En ny dato er endnu ikke blevet annonceret, men Southampton har garanteret, at billetterne forbliver gyldige.

"Hændelsen har forårsaget betydelige forstyrrelser i området, og vejene omkring stadion er stadig spærret, mens brandfolkene fortsætter med at håndtere situationen," lyder det i en pressemeddelelse fra Saints.

"Vi er taknemmelige for samarbejdet med Preston og EFL, og selvom vi forstår den skuffelse, fans kan føle, håber vi, at de vil forstå behovet for at sætte sikkerheden for tilhængere og personale i begge klubber først. Kampen vil blive udsat til en ny dato, som vil blive annonceret i god tid, og alle billetter til aftenens kamp vil være gyldige til den omarrangerede kamp."