Ugens CL-hold: Topkarakter til Porto-helt, Bellingham i en klasse for sig

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Ugens CL-hold: Topkarakter til Porto-helt, Bellingham i en klasse for sig
Galeno spillede til topkarakter mod Shakhtar.
Galeno spillede til topkarakter mod Shakhtar.Profimedia
6. spillerunde i UEFA Champions League 2023/24 er overstået. Det betyder, at det er tid til at udvælge de elleve spillere, der har fortryllet os i løbet af de sidste to aftener. Vores valg er baseret på vores interne ratingsystem, som tager højde for adskillige individuelle kampstatistikker - såsom mål, skud på mål, succesfulde afleveringer og vundne tacklinger.

Her er vores sidste udgave af Ugens hold for 2023/24 UEFA Champions League-gruppespillet.

Ugens hold
Ugens holdFlashscore

Målmand

Joe Hart (Celtic) - 8,2

Celtic trak sig ud af Champions League med oprejst pande efter en 2-1-sejr over Feyenoord på sidste spilledag. Det kan de skotske rekordmestre takke Joe Hart for. Den erfarne englænder havde hele seks redninger i sin 51. optræden i turneringen.

Forsvar

Fredrik Aursnes (Benfica) - 8,1

Benfica har haft et katastrofalt gruppespil. De portugisiske mestre sikrede sig dog i det mindste tredjepladsen i gruppe D med en stærk præstation i Salzburg. Aursnes imponerede med sit offensive drive. Nordmanden lagde op til det vigtige mål, der gjorde det til slutresultatet 3-1.

Aursnes' heat map
Aursnes' heat mapOpta by StatsPerform/AFP

Pepe (FC Porto) - 8,2

FC Porto gik videre til ottendedelsfinalerne i UEFA Champions League med en spektakulær 5-3-sejr. Pepe kom også selv på måltavlen - i en alder af 40 år og 290 dage. Dermed forbedrede han sin egen rekord!

Natan (Napoli) - 8.2

Natan (22) har allerede sat sit præg på sin debutsæson i europæisk fodbold. I Napolis hjemmesejr over Braga opsnappede brasilianeren to afleveringer og lagde også op til Victor Osimhens mål til 2-0.

Samuel Lino (Atletico Madrid) - 9

Efter et overbevisende år på leje i Valencia har Samuel Lino endelig etableret sig i Atletico Madrids startellever i 2023/24. Backen spiller en central rolle i Rojiblancos' system. Samuel var direkte involveret i begge mål i Atleticos 2-0-sejr over Lazio.

Samuel Lino scorede målet til 2-0.
Samuel Lino scorede målet til 2-0.Profimedia

Midtbane

Kalvin Phillips (Manchester City) - 8,1

Pep Guardiola roterede på midtbanen i den svære udekamp mod Crvena Zvezda - hvilket også gav Kalvin Phillips chancen for at bevise sit værd på den store scene. Den engelske landsholdsspiller har fået meget få minutter i Manchester City siden sit skifte fra Leeds. Men han opnåede en afleveringsrate på hele 91,5 procent og omsatte det afgørende straffespark i overtiden til slutresultatet 3-2.

Dani Ceballos (Real Madrid) - 8,6

Dani Ceballos (27) nød også godt af en omrokering. Spanieren fik sin niende optræden i denne sæson for Union Berlin. Ceballos gjorde en god figur i 3-2-sejren, hvor han scorede det afgørende mål i slutfasen og lagde op til yderligere tre skud på mål.

Jude Bellingham (Real Madrid) - 8,6

Jude Bellingham er stadig et fænomen. I en alder af blot 20 år sætter englænderen sit præg på Madrid i hver eneste kamp. Mod Union Berlin imponerede han med en afleveringsrate på 93,4 procent. Bellingham er den eneste spiller, der er blevet placeret tre gange på vores Champions League Team of the Week.

Angreb

Angel di Maria (Benfica) - 9,1

Selv som 35-årig er Angel di Maria stadig i verdensklasse. I Benficas 3-1-sejr over Salzburg sendte argentineren et hjørnespark direkte i nettet. Han lagde også op til målet til 2-1 ved pausen - hans assist nr. 40 i Europas fineste turnering!

Joselu (Real Madrid) - 8,3

Joselu scorede to gange mod Union Berlin og spillede en nøglerolle i Reals sjette sejr i seks kampe. Den 33-årige er en rigtig late bloomer.

Joselu var næsten ustoppelig mod Union Berlin.
Joselu var næsten ustoppelig mod Union Berlin.Profimedia

Galeno (FC Porto) - 10

Galeno (26) var allerede fremragende i den første kamp mod Shakhtar Donetsk. Dengang scorede han to mål og leverede en assist. Brasilianeren gik et gear op igen i den anden kamp. I onsdags scorede han nemlig to mål og lavede to assists. Han får fortjent topkarakter for sin præstation - det har ingen anden spiller formået i gruppespillet i denne sæson.