Bayern München elsker at spille mod Arsenal: Historien er ikke på englændernes side

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Bayern München elsker at spille mod Arsenal: Historien er ikke på englændernes side
Harry Kane er vant til at score mod Arsenal
Harry Kane er vant til at score mod ArsenalProfimedia
Hvis statistikken holder vand, står Bayern over for deres favoritmodstandere i Champions League-kvartfinalens returopgør mod Arsenal tirsdag. München har vundet hvert af deres seneste tre møder mod The Gunners med samlet 5-1, er de ubesejret i alle tre knockoutkampe på Emirates Stadium.

Ydermere er sydtyskerne ikke slået andre hold ud så ofte, som de har gjort det med Arsenal. Bayern München har fire gange været endestationen for Arsenal, når det handler om fodbold på den øverste europæiske hylde.

"Men vi skal ikke se tilbage på fortiden, hvor vi ofte slog dem ud. Opgørne mod The Gunners vil vise, om vi er i stand til at holde stand mod sådan en modstander. Vi er nødt til at vise vores bedste form", lyder det fra tyskernes tidligere administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge. 

Der er dog et par statistikker mere at tage udgangspunkt i forud for det første opgør.

Bayern har vundet deres seneste tre kampe i London over Arsenal, Tottenham og Chelsea med en samlet målscore på 15-3.

Tyskernes topscorer Harry Kane er en ægte Arsenal-specialist. Den 30-årige, der tørnede ud for Arsenals akademi i en sæson som otteårig, scorede 14 gange mod Arsenal, da han spillede for klubbens evige rivaler Tottenham Hotspur.

Men Arsenal er virkelig på vej frem, også i Champions League. Holdet med landsholdsspillere, Martin Ødegaard, Bukayo Saka og Kai Havertz i spidsen, har vundet alle sine hjemmekampe i Champions League i denne sæson - uden at indkassere et eneste mål

4-0 mod PSV Eindhoven, 2-0 mod FC Sevilla, 6-0 mod Lens og 1-0 mod FC Porto, lyder den fornemme rekordliste.

Kampen starter kl. 21:00, og kan følges direkte i Flashscores Match Centre.