Manchester United står over for forsvarskrise inden arvefjendeopgør

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Manchester United står over for forsvarskrise inden arvefjendeopgør
Rapahel Varane er bare én af de spillere, der er tvivlsomme forud for Manchester Uniteds kamp mod Liverpool.
Rapahel Varane er bare én af de spillere, der er tvivlsomme forud for Manchester Uniteds kamp mod Liverpool.MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Erik ten Hag skal løse noget af en forsvarsudfordring, da flere af Manchester Uniteds-stoppere er enten skadet eller tvivlsomme.

Det kører bestemt ikke på skinner for Manchester United i denne sæson. I en længere periode har der været mange ujævne præstationer, og det blev alt sammen bevist i torsdagens nederlag til Chelsea på Stamford Bridge.

United kom bagud med 2-0 allerede i 1. halvleg, men fik på flot vis kæmpet sig tilbage. Manchester-holdet kom sågar foran med 3-2.

Dybt inde i dommerens tillægstid gik det dog galt for Erik ten Hags mandskab, der indkasserede to scoringer og endte med at tabe den vanvittige kamp med 4-3.

Ikke nok med, at det endte med et nederlag til Chelsea, så kom der endnu mere malurt i Uniteds ellers stopfyldte bæger. Erik ten Hag kunne nemlig se først Raphael Varane og senere Johnny Evans forlade banen med mindre skader.

Et skidt tidspunkt for Manchester United, der søndag møder topholdet Liverpool.  Manchester Uniteds mange skader kan nemlig gøre det svært at få point mod Jürgen Klopps mandskab.

Selvom Liverpool topper ligaen, så har Manchester United faktisk haft ret godt i rivalerne i denne sæson. Det første opgør i sæsonen blev spillet på Anfield og her lykkedes det for United at hente et uafgjort resultat. 

Senest spillede de to arvefjender FA Cup-kvartfinale og her spillede Manchester United sig overraskende videre efter en hæsblæsende 4-3-sejr. 

I søndagens opgør er der også god mulighed for at se Rasmus Højlund i aktion. Danskeren vendte for kort tid siden tilbage på holdet efter en skade.

Desværre bliver Højlund nok den eneste dansker på banen søndag eftermiddag. Christian Eriksen er efterhånden gledet ud af Erik ten Hags planer, og det er kun, hvis Casemiro ikke bliver klar, at der er chance for at se den danske midtbanekreatør i aktion.

Manchester United - Liverpool - Søndag

Manchester United

VIL IKKE SPILLE

Lindelof V. 

Malacia T. 

Martial A. 

Martinez Li

Shaw L. 

TVIVLSOMME

Bayindir A. 

Casemiro 

Evans J.

Varane R.

Liverpool

VIL IKKE SPILLE

Alexander-Arnold T. 

Alisson 

Bajcetic S. 

Diogo Jota 

Matip J. 

Thiago 

TVIVLSOMME

Endo W.