Hårdt kæmpende Rublev skal tilbage på hospitalet efter at have vundet Madrid Open-titlen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hårdt kæmpende Rublev skal tilbage på hospitalet efter at have vundet Madrid Open-titlen

Rublev vandt finalen i Madrid Open
Rublev vandt finalen i Madrid OpenReuters
Andrey Rublev kæmpede sig igennem en formodet virus og en skadet fod for at slå Felix Auger-Aliassime 4-6, 7-5, 7-5 og vinde Madrid Open-titlen søndag, men afslørede, at han nu skal tilbage på hospitalet for at komme sig helt.

Russeren Andrey Rublev, som har kæmpet med helbredsproblemer gennem hele turneringen, kom sig over sygdommen og et vaklende åbningssæt for at vinde sin anden Masters 1000-titel.

"Jeg er stadig syg, og i morgen tror jeg, at jeg tager tilbage til hospitalet for at få et fuldt tjek, så jeg ved præcis, hvad der foregår," siger Rublev på pressekonferencen efter finalen.

"Jeg har været syg i otte eller ni dage nu, det er ikke normalt, jeg får det ikke rigtig bedre, hvilket er mærkeligt, fordi jeg normalt højst er syg i to eller tre dage og måske har feber, men ikke noget særligt."

"Det er første gang i mit liv, at jeg har det så dårligt."

Den syvendeseedede tilføjede, at han havde brug for en bedøvelse for at kunne spille finalen.

"De lagde en bedøvelse i min fod, fordi den på en eller anden måde blev betændt og begyndte at blive større, og trykket begyndte at være på knoglen, og jeg kan ikke engang tage min sko på.

"Følelsen var den samme, som når man brækker den, så de bedøvede mig, så jeg ikke kunne mærke det, og i det mindste kunne jeg spille uden at tænke."

Rublev, som kom til turneringen i Madrid i dårlig form og havde tabt sine fire foregående kampe på touren, eliminerede den andenseedede og hjemmebanefavorit Carlos Alcaraz og slog også amerikaneren Taylor Fritz for at nå finalen.

"Jeg tror, det er normalt at have op- og nedture, men mit fokus nu er at blive ved med at arbejde og forsøge at forbedre mig. Jeg synes, jeg viste et godt niveau fra den første kamp, og i sidste ende var jeg i stand til at vinde titlen."

"Nu tror jeg, at det vigtigste er at forsøge at komme sig og være klar til Rom," tilføjede han.