Tysk ekspert: Erik ten Hag er på blokken i tysk Storklub

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tysk ekspert: Erik ten Hag er på blokken i tysk Storklub

Erik ten Hag er en eftertragtet mand.
Erik ten Hag er en eftertragtet mand.ALEX LIVESEY/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Rygterne om at Bayern München jagter Erik ten Hag har taget til igen, efter at tyskerne har fået en afvisning af Ralf Ragnick.

Erik ten Hag har i lang tid fået masser af kritik af sit arbejde som manager i Manchester United. Klubben har brugt oceaner af penge, men kan stadig ikke kæmpe med i toppen. De er sågar i fare for at misse en plads i Champions League.

Derfor er der naturligvis også stor tvivl om den hollandske managers fremtid i klubben. Flere mener allerede, at Ten Hag kan være væk efter denne sæson. 

Det er dog langt fra sikkert, at han skal gå arbejdsløs særlig længe. Ifølge den tyske fodboldekspert Florian Plettenberg er Erik ten Hag på blokken i Bayern München, der siger farvel til Thomas Tuchel efter sæsonen. 

Erik ten Hag har egentlig kontrakt frem til 2025, men det er bestemt ikke utænkeligt, at han forlader Manchester United før tid. I sidste uge meddelte Ralf Ragnick, der er træner for det østrigske landshold, at han ikke ville til Bayern, og det har angiveligt bragt pilen tilbage på Erik ten Hag.