Nej til storklubber: Xabi Alonso bekræfter, at han bliver i Bayer Leverkusen næste sæson

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Nej til storklubber: Xabi Alonso bekræfter, at han bliver i Bayer Leverkusen næste sæson
Alonso forlader ikke Leverkusen
Alonso forlader ikke LeverkusenProfimedia
Xabi Alonso (42) bekræftede på en pressekonference her til eftermiddag, at han bliver i Bayer Leverkusen i næste sæson på trods af interesse fra Bayern München og Liverpool.

"Vi har haft en masse spekulationer om min fremtid... Jeg ville bruge landskampspausen til at reflektere og tage en beslutning. I sidste uge havde jeg et rigtig godt møde og informerede klubben om min beslutning om at fortsætte som træner," siger Alonso.

"Det er det rigtige sted for mig at udvikle mig som træner. Jeg er en ung træner, og lige nu føler jeg, at det her er det rigtige sted for mig. Spillerne har givet mig så mange grunde til at blive ved med at tro på holdet. Jeg føler ikke, at mit job er slut her.

"Det er min første hele sæson som manager. Jeg har stadig en masse ting at bevise. Jeg føler mig stabil i klubben og med holdet. Jeg har delt mine tanker med spillerne og ledelsen. Vi er nødt til at nyde denne sæson. Det bliver virkelig intenst, men forhåbentlig sjovt."

Alonso afslørede også, at han tog sin beslutning om at blive i Leverkusen i sidste uge.

"Det var min deadline. Jeg var nødt til at beslutte mig, og så var det vigtigt at dele det med alle. Jeg informerede spillerne i morges i forbindelse med holdsnakken. Jeg er Leverkusen taknemmelig for, at de tror på mig.

"Dette år har været fantastisk. Lad os se, hvor langt vi kan nå. Vi vil gerne kæmpe med om de vigtige ting. Vi vil også gerne beholde kernen af holdet i næste sæson."

Alonso nægtede at tale om forbindelserne til Bayern og Liverpool: "Det ville ikke være korrekt af mig at tale om andre klubber, men de er helt sikkert klubber, som jeg har stærke bånd til. Men det handler mere om min overbevisning om, at jeg er på det rigtige sted i Leverkusen, og at vi ønsker at fortsætte med at vokse sammen."

"Vi kan ikke begynde at spekulere over fremtiden. Lige nu nyder jeg livet i Leverkusen."

Spanieren har været meget efterspurgt efter en fantastisk sæson indtil videre, hvor han har ført Leverkusen tæt på deres første Bundesliga-titel, mens Leverkusen er også stadig med i den tyske pokalturnering og Europa League.

Leverkusen ligger 10 point foran Bayern München i toppen af tabellen og skal møde Fortuna Düsseldorf i semifinalen af den tyske pokalturnering samt West Ham i Europa League-kvartfinalen.