Alonso afviser rygter om Liverpool og Bayern: Jeg tænker kun på Leverkusen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Alonso afviser rygter om Liverpool og Bayern: Jeg tænker kun på Leverkusen
Xabi Alonso bliver interviewet før Bundesliga-kampen mellem Bayer 04 Leverkusen og Mainz.
Xabi Alonso bliver interviewet før Bundesliga-kampen mellem Bayer 04 Leverkusen og Mainz.AFP
Xabi Alonso (42) sagde fredag, at rygterne om Liverpool og Bayern München "bare var spekulationer", og at hans "hoved er i Leverkusen", mens han stræber efter at føre sit hold til en første Bundesliga-titel.

Leverkusen slog Mainz 2-1 på hjemmebane og forlængede dermed deres ubesejrede stime i denne sæson til 33 kampe og slog den tyske rekord, som Hansi Flicks Bayern satte mellem 2019 og 2020.

Sejren bragte Leverkusen 11 point foran Bayern, som møder RB Leipzig på lørdag.

Leverkusens fantastiske stime har tiltrukket sig interesse fra flere europæiske topklubber, herunder Alonsos tidligere klubber Liverpool og Bayern, som begge får ledige pladser på trænerbænken til sommer, når henholdsvis Jürgen Klopp og Thomas Tuchel forlader klubben.

"Lige nu er det bare spekulationer," sagde spanieren til DAZN efter sejren.

"Mit hoved er her. Vi har meget at gøre. Vi er i en fantastisk situation. Vi skal nyde det og fortsætte med at forberede os, og det er alt, hvad jeg tænker på."

Bundesligaens stilling
Bundesligaens stillingFlashscore

I fredags åbnede Granit Xhaka målscoringen efter tre minutter for værterne, men Mainz' Dominik Kohr udlignede fire minutter senere.

Ligaens førerhold skulle bruge et langskudsmål af Robert Andrich, som blev hjulpet godt på vej af et målmandskoks af Robin Zentner, med lidt over 20 minutter tilbage for at sikre sig de tre point.

Alonso indrømmede, at hans hold var "for følelsesladet i første halvleg" og sagde: "Vi gjorde det godt, men det var ikke fantastisk. Det andet mål var meget vigtigt."

Statistik for kampen
Statistik for kampenOpta by Stats Perform

Manageren, der som spiller vandt titler i Spanien, England og Tyskland, sagde, at hans hold var "fokuseret på sig selv" i stedet for at jagte Bayern.

"Vi kigger ikke andre steder hen. Vi ved, hvad vi har brug for at gøre, og hvad vi skal gøre. Det næste mål er derbyet i Köln."

Adspurgt om rygterne om en sommerafgang for træneren, sagde Andrich til DAZN, at "vi tager det i stiv arm", men sagde "selvfølgelig håber jeg, at han bliver."

Xhaka sagde, at hans hold nu havde "meget at tabe, men vi arbejder hårdt og tænker kamp for kamp."

"Det er ikke fordi, vi bare er på vej frem, vi har kvaliteten.

"Vi er 11 point foran Bayern, og vi fortjener at være der."